2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بودم یه پسر منو می‌گرفت دانشگاه نمیومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 85 پست
اول اینکه من خودم بدون هیچ عملی و آرایشی خوشگلم پس فشار نخور شما😂 اکثر دوستامم همینندوم اینکه من خو ...

خواهرم مگه هر کی بینی عمل کرده مشکل داره 🤦🏻‍♀️

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
ربطی ندارد. اکثر دخترها که الان ازدواج میکنند و معلوم شده چطور ازدواج کرده اند فامیلی بوده.پسره که د ...

تو شهر ما که اینطور نیست🤷🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی حالا شد همه مخلوقات خدا حالا که بحث زیبایی یا قشنگی یه دختر ه شد مخلوقات خدا

حرفم کلی بود نه درمورد فقط زیبای دختر اونی که به یکی می گه زشت خوب طبق سلیقه اون نیست ولی زشت نیست

2805
خواهرم مگه هر کی بینی عمل کرده مشکل داره 🤦🏻‍♀️

الان چه ربطی به حرف من داشت؟/:😂 من اصلا کجا به عمل بینی اشاره کردم ؟😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

خوشگل و خوش هیکل طبیعی و نچرال نه اونا که کل بدنشونو عمل کردن

خب وقتی همچین توقعی داری پس دخترا هم حق دارن بگن پسر پولدار و خوشتیپ می‌خوایم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

هنوز تجربه ات کمه نمیدونی که زندگی خیلی وقتها اون جوری که ما میخوایم نیست و اصلا خیلی وقتها اونی که ما میخوایم به جز دردسر برامون هیچی نیست. تو فقط وظیفه خودتو درست انجام بده به بقیه چیزا فکر نکن چون هر چی هم فکر کنی سر از کار دنیا درنمیاری

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

اینو منی که تجربه دارم با تمام وجود درک کردم چی نوشتی ولی استاتر با گذر زمان متوجه میشه

بله همه ماها تو ی برهه از زندگی مثل خاهرمون ناانید بودیم و نشدها گله مند ک بعدها مشخص شد ب نفع ترین حالت ممکن برامون رقم خورده و دقیقا اینا چیزیه ک فقط باید تجربه کرد و بهش رسید با گفتن تاثیری نخاهد داشت ک فک میکنن ما این روزارو طی نکردیم و صرفا برای دادن روحیه ک انگیزس ک میگیم

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

اول اینکه من خودم بدون هیچ عملی و آرایشی خوشگلم پس فشار نخور شما😂 اکثر دوستامم همینندوم اینکه من خو ...

خب از نظر خودت خوشگلی   نه از نظر بقیه 

خب هیچ پسری نیاز به پا دادن اونایی که میگی ندارن 

تا وقتی دخترهای ..... هستن  ، نیازی نداریم 

مرد 

الان چه ربطی به حرف من داشت؟/:😂 من اصلا کجا به عمل بینی اشاره کردم ؟😂

گفتی نچرالا خوبن فقد باید برین سمت عملی ها خب عمل بینی هم حسابه😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بازم قیافشون از قبل و بعد دخترایی که آرایش و عمل میکنن قشنگتره

ازنظر خودتون قشنگه فقط

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خب وقتی همچین توقعی داری پس دخترا هم حق دارن بگن پسر پولدار و خوشتیپ می‌خوایم

خب دارم میگم یه دختر خوشگل نچرال ، بدون عمل و آرایش اره درسته حق داره 

نه اون پلاستیکیاس و عملیاش

مرد 

خب از نظر خودت خوشگلی نه از نظر بقیه خب هیچ پسری نیاز به پا دادن اونایی که میگی ندارن تا وقتی دختر ...

از نظر بقیه هم خوشگلم حالا بیشتر فشار بخور 😂

همینو میگم دیگه, بحث بحث لیاقته. همون دخترای.....میشن همسر آینده امثال شما که به خیال خودتون حتی دست پسر بهشون نخورده😂

دیگه ریپ نزن حوصله بحث با نر ایرانی ندارم.