سلام بچها خوبید بازم میخام تگتون کنم 🥺😂 واسه حاجت روایی پلی ایندفعه ایشالا حاجتتون اسمتون تو ضریح امام حسین 🥺🌺💜 راستش قضیه اینه که من لینکی پیدا کردم و تونستم اسممو قرعه کشی کربلا بنویسم و همه فکرم همیشه این بود برم کربلا تا اینکه فهمیدم قرار برم و امام حسین واقعا ایندفعه من گناهکار و دعوت کرده به حرمش امیدوارم شرمندتون نشم خیلیا نی نی سایت حاجت دارن نمیدونم میترسم اسم کسی جا بمونه دلم میخاد اسمتون و حاجتتون رو کامل مینوشتم اما بخاطر یسری دلایل فکر کنم نمیشه بچها اگه دوست داشتید من تگتون میکنم اسم تون و فامیلیتون رو بگید بهم خصوصی چون اینطوری بذارم حرم خیالم راحت تره تا اینکه مثلا کلی فاطمه بنویسم تو نامه و بعد حاجت ها میترسم اشکالی پیش بیاد
خلاصه که قرار سفر اولم باشه و میترسم کم و زیادی پیش بیاد و تو این زمینه چون اولین بارمه تجربه ندارم دلم میخاد همه به حاجتشون برسن اما بهم کمک کنید لطفا من تگتون میکنم ایشالا هرکسی که قسمتشع و من نمیشناسمش نصیبش بشه 🤲🏻لینک قرعه کشی هم میذارم B2n.ir/t88570
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یک بار هم زیارت کنید و ثوابش به امام زمانمون علیهالسلام و ،،،
تمام مردم و،،،، تمام از دنیا رفتگان،،،
هدیه کنید
تشکر خواهرم
خدا خیرتون بده
دعای امام مهربانمون بدرقه مسیر زندگیتون 🌸
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
البته نام کاربری م رو هم بنویسید اشکالی نداره خدا خودش میدونه .
افسون و خانوادش
** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀 و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیهالسلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم. ( اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام. هر جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله ) خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
30 سالمه تا حالا قسمت نشده با اینکه مشگل خاصی نبوده
دیگه ناامید شدم از رفتن
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم