2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2749 بازدید | 132 پست
بچه ها شوهرم داشت میرفت ادکلن زد😐 مثلا برای مامانش ناراحته ک ادکلن بزنه بره. نکنه از پرستارا خوشش ...

نه بخاطر اینه که وقتی وارد اجتماع میشه به آراستگی خودش اهمیت میده

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید یه سوال دیگه بپرسم اختلاف سنی مادرشوهر و همسرتون چقدره ؟میدونی چرا میپرسم چون فاصله سنی زیاد ...

شوهرم سی و یک سالشه

فکر کنم ی بیست سی سالی اختلاف دارن

2805
منم استرس و ناراحتی برام خوب نیس دیگ زن گرفته باید بفکر زنش باشع. مامانش دو تا بچه دیگ هم داره اونا ...

خدا به داد مادرشوهرت برسه با این عروسی که داره😐😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ن عزیز دلم😭مجردی خیلی بهتزه بخدا

اگه میگی پس طلاق بگیر هیچوقت دیرنیس مردم با دوتا بچه طلاق میگیرن  هیچ عقل نداری وگرنه اینو نمیگفتی. 😑

من والا ارزومه عروسی کنم هرثانیه همینو ازخدامیخوام امیدوارم خدامنوبه ارزوم برسونه😢

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خدا به داد مادرشوهرت برسه با این عروسی که داره😐😐

من هیچی نمیگم بهشون. تاحالا بی احترامی بهشون نکردم

خواهرش اینا منو ی پاگشا نکردن کلا همه اینا بکنار 

همه جوره باهاشون راه اومدم هیچ سختی تو‌اژدواج نگرفتم

ولی این رفتار شوهرم ک‌بهم توجه نکزد درست نیس

اگه میگی پس طلاق بگیر هیچوقت دیرنیس مردم با دوتا بچه طلاق میگیرن هیچ عقل نداری وگرنه اینو نمیگفتی. ...

ن بابا دیگ طلاق ک نه منو خیلی دوست داره این رفتارس اذیتم کرده خودمم خیلی دوسش دارم اما نبایذ همچین حرکتی میزد

من هیچی نمیگم بهشون. تاحالا بی احترامی بهشون نکردم خواهرش اینا منو ی پاگشا نکردن کلا همه اینا بکنار ...

من برای اینکه از الان داری حساس میشی و میگی مادرشوهرم دو تا بچه دیگم داره میگم، هنوز نیومده دلت نیست شوهرت برا مادرش کاری کنه وگرنه چیزایی که میگی طبیعیه.

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
2809