2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 132 پست
استارتر برعکس همه من حق به تو میدم مادرش مریض باشه چه ربطی داره برای شما بره تو قیافه ،من پدرم دو س ...

مرسی که درک میکنید❤️

بخدا فکز کنید سه هفته همو ندیدیم 

ی آنژیو چیزی نیست ک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان ببینید من شیش ماه پیش ریتوکسی تزریق کزدم فکز کنید ۸ ساعت سرم تو دستم بود توی یک ماه دو‌بار مجبور شدم برم بیمارستان ریتوکسی بزنم برای بیماریم 

مامانش فقط غذا میفرستاد ن زنک‌ زدن ن هیچی خواهرشم همینطور

اونوقت من مامانش ی آنژیو ساده کزده  ده بار گفتم کاری از دسن من بر میاد انجام بدم 

حالا این ب کنار  اومدم خونشون ی‌توجه چیه ک‌ نمیتونه

مرسی که درک میکنید❤️بخدا فکز کنید سه هفته همو ندیدیم ی آنژیو چیزی نیست ک

الان اومد قیافه نگیر ولی سر سنگین باش امشبم بخاطر مادر همسرت بمون اگه شب تو خلوت اومد باهاش حرف بزن بگو دلخور شدی با آرامش فردا صبحم برو خونتون 

2805
الان اومد قیافه نگیر ولی سر سنگین باش امشبم بخاطر مادر همسرت بمون اگه شب تو خلوت اومد باهاش حرف بزن ...

نمیتونم بمونم میرم سرکار

غزوب میرم خونمون فضای اینجا رو دوست ندارم الانم منو ول کرده رفته بغض خفم کرد 

اینام خوابیدن 🤦🏼‍♀️

ایشالا یه ازدواج خیلی خوب می‌کنی عزیز دلم😘❤️❤️ اینا نمیزارن من کار کنم‌بعدم مامانش حساسه رو خونه خو ...

فدای تو❤️

بخدا من هرچی گفتم بخاطرخودت بود. درکل مردا رو جون بجون کنی بازم با همه مردم دنیاخوبن الا خانم خودشون 

البته اونم نباید اینجوری میکرد. چون مامانش مریضه بایدباهات حرف میزد اروم میشداما خب فعلا بزار تا اروم شه بعد بش بگو ک منو تو هیچ موقعی فراموش نکن مشکلی هس با هم حلش میکنیم. امان از این دنیای لعنتی، هیچوقت با ادما نمیسازه😑😢

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

فدای تو❤️بخدا من هرچی گفتم بخاطرخودت بود. درکل مردا رو جون بجون کنی بازم با همه مردم دنیاخوبن الا خا ...

میدونم عزیزم خیلی پشیمونم چرا زود ازدواج کردم برای خودم مجرد بودم دیگ‌راحت تر پیشرفت میکردم

سرم درد میکرد اخه شوهر کردم🤦🏼‍♀️

نمیتونم بمونم میرم سرکارغزوب میرم خونمون فضای اینجا رو دوست ندارم الانم منو ول کرده رفته بغض خفم کرد ...

خوب قبل غروب باهات حرف زد بهش بگو اگه نه برو خونتون بعد چند روز باهاش با آرامش صحبت کن 

میدونم عزیزم خیلی پشیمونم چرا زود ازدواج کردم برای خودم مجرد بودم دیگ‌راحت تر پیشرفت میکردم سرم درد ...

ن سرت دردنمیکرد اتفاقا کار خیلی خوبی هم کردی تبریک میگم بهت. انشالله خوشبخت شی. دیگه نگو پشیمونم  کاش من جای شما بودم. بخدا دیگه خسته شدم. انگار خدا منونمیبینه دلم شکسته😢😢😢😢

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

نمی‌دونم فکر نزدیک ۶۰دو تا دیگ دارن یکی پسر یکی دختر هر دو ازدواج کردن

ببخشید یه سوال دیگه بپرسم 

اختلاف سنی مادرشوهر و همسرتون چقدره ؟

میدونی چرا میپرسم چون فاصله سنی زیاد باشه بیماری و ناخوش احوالی شون میخوره به ازدواج بچه ها نه خودشون خوشی میبینن نه بچه ها 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
نمی‌دونم فکر نزدیک ۶۰دو تا دیگ دارن یکی پسر یکی دختر هر دو ازدواج کردن

اسی 

اول اینکه جلو کسی ناراحتی ات رو نشون نده مخصوصا خونواده شوهر

دوم بی دلیل اخم و قهر نکن مردها نمبفهمن

بهش بگو از چی ناراحتی 

2809