2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 132 پست
من برای اینکه از الان داری حساس میشی و میگی مادرشوهرم دو تا بچه دیگم داره میگم، هنوز نیومده دلت نیست ...

منظورم اینه ک دخترش اینحا خوابیده 

معمولا دخترا هوای مادرشونو خیلی دارن 

این کله سحر رفته بیمارستان ساعت شیش صبح 

شبشم ک‌منو بی محلی کزده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوش ک نکردم ولی شنیدم خیلی زن ستیز هس و زن رو کوچیک می‌کنه تا مرد بزرگ بشهاره؟؟

نه عزیزم ،این اصطلاح زن ستیز واقعا بی معنی در مورد زندگی که دیگه تو توش وارد شدی و انتخابت رو کردی ،دقیقا مثل این میمونه تو رفتارت با بچه چطوره؟مهار کودک تکنیک های خاص خودش رو داره ،

ببین از زبان یک مرد اون خصوصیات ذاتی اش داره مطرح میشه خیلی میتونه کمک کننده باشه ،فقط کافیه اصل موضوع رو درک کنه آدم 

دقیقا عین ما خانمها که خیلی جاها میگیم نه منظورمون اره است،یا میگیم برو یعنی نرو ،خیلی شناخت ها میشه ازش درو کرد 😉😉بدون اینکه خودمون رو کوچیک کنیم 

2805
اصلا خیلی بدم اومد دیشب پشتشو‌کرد سمت من خوابیذ منم عین کصخلا فس فس گریه کردم🤦🏼‍♀️

دیشب گذشت بهش فکرنکن

اگر درادامه اوکی نبود حتما باهاش مطرح کن بفهمه رفتارش مناسب نبوده یا  قانعت میکنه یا میفهمه انتظارت چی بوده

خب هی رفتی تو قیافه.چون‌اونحوری که باید تحویلت نگرفته.کجا؟جلوی خواهرش... اونم با خودش گفته ببین مادرم مریضه سه هفته هم هست ندیدمش بعد الآنم که اومده رفته تو قیافه و اخم و تخم.حرصش گرفته رفته کارتون دیده.هرچی عوض داره گله نداره

من خیلی حساسم اشکم دم مشکمه شب اینقد گریه کردم چشام باد کزده☹️

خانومی روخودت کارکن اینقدرحساس نباشی واردزندگی مسقل خودت که بشی تازه اونجا کلی رفتارای مختلف ازشوهرت میببنی زندگی زناشویی همینه بعدم احتمالا بهدخاطرمادرش حالش گرفته بوده وکلا هم توقعدنداشتهدباس مرداهمش نازادموبکشن بیشترمردااینونمیفهمن که زن خیلی نیازبه توجه داره چون خودشون اینجورنیستن

شما فوق العاده حساس و بی منطقی هستی

الان همسرتون نیاز داشته توی این شرایط شما کنارش باشین حالش رو خوب بکنید در صورتی که شما انتظار داشتی نلزت رو هم بکشه!!!!!

در ضمن این موضوع واقعا گریه نداره

مادر بنده مثل شما تحت هر شرایطی گریه میکنه و دیگه پدرم اهمیتی نسبت به گریه هایه مامانم ندارهههه چون میگه خدب اینکه همیشه همینطوریع دیگه

سعی کن درک کنیش شپا خودت باید میرفتی تو اتاق پیشه همسرت

حتی اگه شرایطش بود میرفتی بیمارستان بیخودی هم پای بقیه خواهر برادرا رو وسط نکش