2777
2789
عنوان

آیا حاضرید از پدر مادر پیر شوهرتون نگهداری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
خیلی ها هستن نگه میدارن وطیفه عروس و داماد نیست وطیفه دختر و پسره.به نظر من داشتن پول تو پیری خیلی م ...

خب همون دختر پسرم بالاخره زنی شوهری چیزی دارن یا پیدا میکنن بازم باید مسئولیتش رو قبول کنن

خیلی ها هستن نگه میدارن وطیفه عروس و داماد نیست وطیفه دختر و پسره.به نظر من داشتن پول تو پیری خیلی م ...

خب وقتی وظیفه پسرش باشه عروسشم درگیر میشه دیگه.والا فک کن ادم بخواد ۱۰ سال پرستار بگیره.باور کن نمیشه

هیچ

بچه های الان که فقط ادمو میفرستن خانه سالمندان

همون دیگ

میگم خدانکنه محتاجشون بشیم 

خداییم الان مثل قدیم خونه ها بزرگ نیست  گرونیه دغدغه ها بیشتره 

بنظرم تون عروسی ام ک پدرشوهر مادرشوهر مراقبت میکنه تو خونشون زندگی می کنه بالاخره یه جایی دستشون گرفتن ک داره جبران می کنه

من ندارم ولی اگه داشتم ونیازبه مراقبت داشتن نه بااینکههمه میگن مهربونم ولی فکرنکنم همچین کاری میکردم

اگه فقط یه بچه داشته باشی و اون پسر باشه انتظارت از عروس آیندت چیه موقع پیریت؟

هیچ

من این کار رو کردم ولی به دخترم هیچ وقت پیشنهاد نمیکنم همه بچه ها باید مسولیت پدر ومادرشون رو به عهد ...

مادر بزرگم سال‌های آخر عمرش خونه بابام بود اصلا هم رابطه خوبی بین مامانمو مادربزرگم نبود وای مثل یه کابوسه حتی فکر کردن به اون روزها چون مادرم دائما در حال غر زدن بود دعوا کتک کاری مهمونهای مادربزرگم همه وقت و بی وقت میومدن خیلی بد بود خیلییییی

2809