2777
2789
عنوان

آیا حاضرید از پدر مادر پیر شوهرتون نگهداری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 65 پست
خدا خیرت بده انشالله هیچوقت محتاج هیچکس نشی منم ۸تا عمه عمو دارم نمیتونستن مادربزرگم تحمل کنن یه سری ...

انشالله هیچ ادمی محتاج کسی نشه خدایی سخته .منم دعام همینه که محتاج اولاد هم نشم چه برسه عروس وداماد

اگه فقط یه بچه داشته باشی و اون پسر باشه انتظارت از عروس آیندت چیه موقع پیریت؟

از پسر و دختر خودت میتونی انتظار داشته باشی اما از بچه ی مردم نه، من از پدر و مادر خودم اگه نیاز داشته باشن مراقبت میکنم، همینطور که الان با وجود مشکلاتشون همیشه هوای من و بجه هام رو داشتن، سه ماه بیمار بودم مادرم تمام کارهای خودم و خونه زندگیم رو انجام میدادن اما مادر همسرم حتی یک بار یک وعده ی غذایی نفرستادن بنابر این احساس تکلیف و دین نسبت به ایشون ندارم، البته جلو همسرم رو نمیگیرم، وظیفه ی همسرم  مراقبت و نگهداری از مادرشونه، الانم مثل یک دختر بیشتر کارهاشون رو انجام میدن... از من هم چون شاغلم هیچ انتظاری نیست اما خدای نکرده اگه پای پدر و مادر خودم در میان باشه حتی قید شغلمم میزنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نه اصلا نمیتونم مخصوصا پدر شوهرم که آدمیه از دیگران طلبکاره فکر می‌کنه همه وظیفشونه در خدمتش باشن اصلا از اخلاقهاش خوشم نمیاد مادر پدر خودمم نمیارم تو خونه خودم چون بیارم روز سوم تو راهروهای دادگاه دنبال طلاق و طلاق کشی باید باشم بسیار فتنه گر و دخالت کن هستن 

تو رو خدا تاپیک اگه شما این اتفاق براتون بیفته رو گزارش میزنید برام تو رو خدا مهمه ممنونم

عزیزم فردا ساعت ده و نیم صبح لینک تاپیک رو بده دست نی نی یار ۱

برات حذف می‌کنه 

بهش پیام بده 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
2805

من الان نامزدم.  بعد از ازدواجم پدرم تنها میمونه. با اینکه خواهر و برادر زیاد دارم ولی از الان جوری رفتار میکنن که یعنی حاضر نیستن مسئولیتی قبول کنن. سن پدرم بالاست فقط غذا پختن بلد نیست وگرنه کاری نداره خیلی هم به پسرا و عروسا کمک کرده خیلی هواشونو داشته.  نامزدمم اولش مشکلی نداشت ولی وقتی بی مسئولیتی خواهر و برادرامو میبینه، به من سخت میگیره. مثلا میخواد دورتر خونه بگیره 

من الان نامزدم. بعد از ازدواجم پدرم تنها میمونه. با اینکه خواهر و برادر زیاد دارم ولی از الان جوری ...

بقیه غلط کردن تو مسئولیت قبول نکن جلسه بزارین خانوادگی همه نوبتی بیان ببین مسئولیت قبول کنی بدبختی من مادرم و انداخته بودن سر من کاراشو ده سال تمام بدبختی کشیدم مریضی دارو دکتر بیمارستان فقط من بودم تا فوت شد یعنی تو کل عمر و زندگیم یادم نمیاد یه بار من نبوده باشم خواهر و برادرم مادرمو دکتر برده باشن

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

من باشم آره 

مطمئن باش اگر دل پاکی داشته باشن دعای خیرشون همیشه باهاتونه 

من پدربزرگم خیلی آدم مومنی بود دو سال آخر زندگیش حالش خیلی بد شد 

به مامانم و زن عموم می‌گفت به خدا قسم شما رو بیشتر از دخترام دوست دارم چون هوامو دارین خدا خیرتون بده 

همیشه هم میاد به خواب هر دوتاشون قربوون ضذقشو میره

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛
من منظور پدر شوهر و مادر شوهریه که ادم های دلسوزی بودن

اونا رو که همه نگه میدارن

عین زندایی همسرم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
2809