2777
2789
عنوان

اگه کسی که قبلا عاشقش بودین یهو ببینین چ واکنشی نشون میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
مثل من🙂

من واقعا حسم همین بود،تازه کلی هم خودمو گرفتم😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
کما بیش میبینمش اما بهش اون حس قبلو ندارم غریبه هم نیست بعد از دیدنش هر بار میریزم به هم

برا من که ی غریبه آشناس ولی خب ما احترام رابطه ای که داشتیم رو تا لحظه اخر نگهداشتیم وقتیم ب یادش میوفتم یا وقتی دیدمش تمام خاطرات خوبی که داشتیم اومد جلو چشمم هروقت ب یادش میوفتم لبخند میاد رو لبم خیلی باهم خوب بودیم واقعا رفیق هم بودیم اما خب جدایی ب نفع جفتمون بود

خدااا حفظتون کنه خاهر گلم افرین ب سفره ایی ک از قبلش نون خوردید و بزرگ شدید🍀🌸

سلامت باشی گلم نظر لطفته خوبی از خودتونه❤🌹

دیگه ادم وقتی متاهل میشه گذشته رو باید بزار کنار با تمام خوبی و بدی هاش وجدانم راحته از وقتی ازدواج کردم وفادار شوهرم بودم 

خوبکاری کردی 😁

سپاااس😆🙇

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
😁❤

😙🌼

2809