2777
2789

منم رژیمم 

هفته ای ۵۰۰یا۷۰۰گرم بیشتر نباید کم کنی

چندی مگه

منم رژیمم سخت میره پایین ولی باید صبور بوذ من تا عید باید۵تا کم کنم حداقل لباس خیلی شیک دارم مال زمان کروناس

اندازم نمیشه

اگه بخوام بخرم باید کلییییییی پول بدم براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم رژیمم هفته ای ۵۰۰یا۷۰۰گرم بیشتر نباید کم کنیچندی مگهمنم رژیمم سخت میره پایین ولی باید صبور بوذ م ...

وای خوبه ۵ کیلو من ۸۵ بودم با بدبختی تو ده روز شدم ۸۴ و باید بشم ۷۰ کیلو 😭😭😭

2804
وای خوبه ۵ کیلو من ۸۵ بودم با بدبختی تو ده روز شدم ۸۴ و باید بشم ۷۰ کیلو 😭😭😭

نباید ناراحت باشی

بله این کم خوذی باید عادتت بشه به این فکر کن لاغرا و خوش هیکلا همیشه خیلی خیلی کم میخورن 

دائم مراقب خوردنشونن

به عروسی ها فکر کن کهمن و تو باید حسرت لباس مورد علاقمونو بخوریم 

و بازوها و شکم خپلمونو پنهان کنیم

منکه راضیم تا الان سه کیلو کم کردم و خوشحالم

همش حالت رژیم دارم و حس روزه

ولی از اینکه میتونم جلو خودم بگیرم لذت میبرم انقدر سبک شدم زانوهامم دیگه درد نمیکنه راحت تر پا میشم میشینم

خوشبحالت مال من قشنگ زیر شکمم بیرون زدهسیر سیاه چیه دهنم بو نمیگیره از کجا بخرم چی هست

اصلا سیر سیاه هیچ بویی نداره از ترب هم میتونی سفارش بدی یا دی جی کالا فقط حتما دکتر بیز باشه 

چرا پس فقط اون مارکبعد چقدر بخورم چند وقتداخل غذا یا خالی

نه قبل صبحونه و ناهار و شام یدونه درسته قورت میدی با آب معرکست منم امروز دارم باز میخرم قبلا چاق بودم با همین ۸ کیلو لاغر شدم 

تورو خدا؟برم توی کارش ممنون که گفتی

گوگل سرچ کن من یبار ازین پیجا برام فرستادن ۷۰۰ تومن بعد خوردم گشتم دیدم دمشون گرما یه چیزی بهم یاد دادن ولی خیلی ارزون تر بود اونموقع ۱۷۰ بود ولی من حلالشون کردم چون کمکم کردن 

2809