2777
2789

رفته بودم بانک سرگرم کار خودم بودم کارمند فامیلشو صدا زد (خودشو ندیده بودم)ناخوداگاه اومد تو ذهنم همینجور که لبخند رو لبم بود چرخیدم یهو دیدمش جفتمون جا خوردیم از دیدن هم من ب رو خودم نیاوردم کارمو انجام دادم رفتم از بانک بیرون ولی اون سعی داشت هی بهم نگاه کنه اون لحظه برام خیلی حس عجیبی داشت 🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

یه حاستگار داستم خیلی اذیتم کرد هی امروز فردا آخرم گفتیم ما نمیخوایم ... اونم مغرور بازی در اورد پارسال با شوهرم از مسجد میومدیم منو دید با شوهرم همونجوری موند تا آخر نگاهمون کرد

من واکنشی نشون نمیدم خودم میزنم به نفهمی یعنی ندیدم

خیلی دلم میخواست همینکارو کنم ولی خب رو ب رو هم چشم تو چشم بودیم البته اینم بگم مشکلی باهم نداریم جداییمون توافقی بود ب نفع جفتمون بود الانم اون ازدواج کرده بچه داره منم ازدواج کردم 

من درك ميكنم تو اين موقعيت ده بار قرار گرفتم با اينكه دوساله متاهلم اونم سه ماه پيش عقد كرد😒

اگ فراموشش نکردید چرا ازدواح کردید؟؟

شوهرتون پیگیر ادم قبل زندگیشون باشه چ حسی بهتون دست میده؟

برام پیش اومده،خیلی ساده از کنارش گذشتم انگار وجود نداره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
من درك ميكنم تو اين موقعيت ده بار قرار گرفتم با اينكه دوساله متاهلم اونم سه ماه پيش عقد كرد😒

ماهم جفتمون متاهلیم اون بچه هم داره ۵ ساله که باهم نیستیم بهترین روزارو باهم داشتیم

اگ متاهل باشید باید جوری رفتار کرد اینگار ک کسیو ندیدی اینگار ی درخت دیدی بی تفاوت اگ مجرد باشی بحثش ...

منم دقیقا جوری نشون دادم که انگار بی تفاوتم و ب چشمم نیومده

2809