2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 21083 بازدید | 477 پست

دوست عزیزم

اصلا و ابدا به همسرت گیر نده

فکرت رو درگیرش نکن

فقط باهاش مهریون باش

پولاتو واسه خودت سیو کن

بزار زیاد شه یه اپارتمان خوشگل کوچولو باهاش بخر

جای بالای شهر یا وسطاش

مستقل شو

اینطوری رابطتون بیشتر و بهتر میشه

به پر و پای مردا نپیچ

خصوصا ک همسرت دانشجو و سنی نداره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فکرمیکنی این حد وحدود مشخص کردنه یهویی انجام پذیره؟بنظرم زمان مییبره مخصوصا برای همسرشما که چندی ...

مرسی عزیزم که گفتین.

نمیدونم هیچ وقت از این ستاره خوشم نیومده و همیشه هست تو زندگیمون

مرسی عزیزم که گفتین.نمیدونم هیچ وقت از این ستاره خوشم نیومده و همیشه هست تو زندگیمون

خدا رو شکر که چیز بدی  تو گوشی همسرتون ندیدید

اما این زن خیلی بیشرم هست و دوست داره بین شما فاصله بندازه؛ اون شاید تظاهر به دوستی کنه اما در واقع شیطان در لباس انسان‌ هست

؛از کدورت بین شما و شوهرت خوشحال میشه شاید در ظاهر نشون نده

لطفا با زیرکی که داری اوضاع رو مدیریت کن و خوشحالش نکن هر چند ممکنه تو دلت از دست شوهرت ناراحت باشی

اخه اون پیامش یعنی چی. "ربطی به بحث الان نداره" یعنی یه بحثی دارن باهم

عزیزم،حساسیت بالا شما این حسو به شوهرت میده که شما به خودت ورابطه با همسرت اطمینان نداری واعتماد به نفس پایین تو رو نشون میده هرچه به روابط کاریش با همکاری خانومش گیر بدی اونو از خودت دور میکنی به جای این کارا روی خودت کار کن وحس اطمینان رو به شوهرت بده وبه خودت توجه کن به خودت برس نه فقط به خاطر همسرت به خاطر دل خودت اینکار رو بکن بزار همسرت ببینه تو خودتو دوست داری،اگه میتونی یه کلاس هنری (مثل موسیقی پیانو یا سنتور برو،یا کلاس نقاشی با آب و روغن)به خدا تو تغییر حالت خیلی تاثیر داره من اینو از روی تجربه میگم 

نمیدونم دعوا کنه باهاش

عزیزم دوست دارم چند تا از تجربیات خودم رو بهت بگم امیدوارم به درد بخوره ،من هم سالها پیس توی تجربه های اولیه ارتباطیم خیلی شبیه به شما عمل میکردم سالها گذشت و تراپی رفتم و دیدم خیلی جاها من بودم که مسیر رابطه رو عوض میکردم ،در مورد حال و هوای همسرت باید بگم که ایشون فشار و استرس زیادی رو دارن تحمل میکنن و نیاز دارن برن تو غار تنهایی خودشون ،هر آدمی یه وقتایی دچار فروپاشی میشه و نیاز داره کم کم خودش رو پیدا کنه و اصلا غیر طبیعی نیست ،اینکه همسرتون جلسات تراپیش رو هم قطع کرده میتونه به این معنا باشه که انقدر فسار زیادی روشون هست این مدت که توانایی رفتن به جلسات  تراپی رو هم ندارن و کاملا طبیعیه منم در طول این چهار سال یه وقتایی شرکت تو جلساتم برام خیلی سنگین بوده و تمایل داشتم دوری کنم اجازه بده تو حال خودش باشه یکم خویشتن دار باش پیشش گریه نکن ناراحتی نکن سعی کن روال زندگی رو آروم پیش ببری مثل بیماری که بعد از جراحی نیاز به ریکاوری داره بهش زمان بده ،یه وقتایی انقدر با حرف زدن سو تفاهمات جدید پیش میاد که آدم حتی دوس داره یه مدت سکوت کنه تا بتونه خودش رو ترمیم کنه ،به این فکر نکن که این رفتارها همش بخاطر شماست خیر ایشون علاوه بر زندگی مشترک نقش ها و مسئولیت های اضطراب آور دیگه ای هم دارن 

نمیدونم دعوا کنه باهاش

و یه موضوع دیگه که دلم میخواد بهت بگم اینه که جلسات تراپیت رو ادامه بده خیلی از این افکاری که تو سرت میان بخاطر سوگیری های ذهنمون هست و اصلا واقعیت ندارن میفهمم که مدت زیادی تو شرایط سختی طی کردی که الان خیلی از اتفاقات رو به خودت ربط میدی حق هم داری من هم تجربه ی خیلی مشابهی داشتم و با جون کندن تو این چهار سال تونستم از خیلی از این خودتخر یبی ها و ذهنیت های بد جدا بشم کار سخت و نفس گیری هست ،ولی تراپیستم همیشه بهم میگه هیچ کس تغییر نمیکنه تو باید تغییر کنی و داینامیک رابطه ت با اطرافیانت عوض بشه ،عزیزم به جز ارتباط با همسرت ،دوستان و دلخوشی های جدید پیدا کن برای خودت فضای شخصی داشته باش ،همه ی اتفاقات خانواده ت رو به همسرت منتقل نکن ببین بهش حق بده یه سری مسائل برای شما آشناست اما برای ایشون نه چون شیوه ی زندگیشون از کودکی متفاوت بوده ،این دلیل بر برتری نیست فقط متفاوته ،یکم صدای درون خودت رو گوش کن خسته و مستاصل و مضطربی بنویس ساعت هایی که تنها هستی شروع کن بنویس حتی اگر هیچییی یادت نمیاد فقط خودکار رو روی صفحه بذار کم کم خودش میاد و دوست خوبم این رو بدون این ذهن تو هست که داره فاجعه سازی میکنه بهش بها نده و به روزهای سختی فکر کن که تموم شدن این روزام میگذرن ،میخوام بهت بگم خیلی خیلی از حس هایی که تو قلبت هست و آزارت میده رو میفهمم منهم کودکی و روزگار سختی داشتم و میفهمم که چقدرسخته تو اتفاقات سخت یه والد سرزنشگر تو مغزمونه و مدام مارو تخریب و تهدید و سرزنش میکنه ،بیا بغلم ♥️

چه علایمی داره؟ اگزما؟ یا علایم گوارشی؟من شیرخودم رو تا۶ماه دادم بعدش بخاطر علایم گوارشی شدید قطع کر ...

اگزما داره،من اول ببلاک دادم

بعد تبدیل به پپتی شد

الان با پپتی هم کهیر و اگزما داده

مرسی عزیزم که گفتین.نمیدونم هیچ وقت از این ستاره خوشم نیومده و همیشه هست تو زندگیمون

حس یه زن هیچوقت بهش اشتباه نمیگه میدونم حق با شماست و ستاره ذات درستی نداره چون اگه داشت خودشو وسط زندگی یه زوج متاهل نمینداخت

کم کم با پنبه سر میبری و پاشو از زندگیت کوتاه میکنی عزیزم مطمئن باش

قلق زندگی بیشتر از چیزی که الان هست٬ دستت میاد به مرور

ناراحتیای شما بجا و به حقه کاملا

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

کاش میشد به ستاره گفت واقعاا خری خانم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست