2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت نمیذاشتم شغل بابامو بفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 95980 بازدید | 205 پست

بگو تو خودت خیلی زرنگ بودی یە خونە میتونستی برا زن و بچەت اجارە کنی،خریدن نە هااا،اجارە

پس زر مفت ممنوع

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا الان اثاثم خونه مادرمه. مام تو اتاق مادرشوهرم میشینم نتونست خونه اجاره کنه

از بس بی عرضس توهم بگو بهش قلبشو بشکن

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هیچ کسی این ارزش رو نداره که به خانوادت توهین کنه و تو بگذری...

اتفاقا اون بی عرضه است که چشمش به جیب پدر خانومش میخواد باشه...اون مرد نیست که عرضه پول دراوردن نداره...اون بی شعور تمامه که چنین چیزیو توی سر ادم میکوبه...من بودم حتی یک ثانیه عمرمو براش نمیزاشم حیف عمر

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بیمهٔ خیلی کارگرا رد نشده فکر کنم دایی منم ۱۸ سال فولاد بود مریض شد هیچی بهش ندادن 

#غزه خوندن این تاپیک ده دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره https://www.ninisite.com/discussion/topic/12808447/طب-سنتی-چیه                         خدا شفا رو توی گیاهان زیادی گذاشته من بعد از اینکه گیر یه دکتر بی وجدان پولی افتادم این تاپیک رو زدم امیدوارم همیشه سلامت باشید❤️❤️❤️❤️❤️

مردی که پول نداره دو متر زبون نداره 

حالا اگه خودش پولدار بود یک چیزی 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فقط میتونم بگم متاسفم من دست پدرتونو میبوسم ک دستش جلوی کسی دراز نیست و نون زحمتشو میخوره ای کاش همس ...

بخدا هروقت هوا سرد میشه یا بارون میاد همش فکرم پیش بابامه...

قربون محبتت

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم