2777
2789
عنوان

دیدین آخرم شوهر نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 52 پست
آخه تا آخرم که نمیشه خونه بابا موند 😢 خودمونم نخوایم ازدواج کنیم خانواده نمیزارن

قبول دارم عزیزم ولی من ب شخصه اگ هم میخاستم ازدواج کنم زود ازدواج نمیکردم

تا ۳۵ سالگی درسمو میخوندم تفریحاتم رو میکردم سفرهامو میرفتم بعدااا ازدواج

البته اینا همش تخیل منه چون بابای پولدار نداشتم اینکارارو کنم😂

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تا حالا خودت اقدامی کردی برای اینکه فردی بخواهد وارد زندگیت بشه ؟

چه اقدامی؟ از چند نفر خوشم اومد و چراغ سبز نشون دادم ولی اونا خب لولشون بالا تر بود و جوابی نگرفتم 

خاستگارم میاد ولی باب میلم نیستن واقن اصلن نمیتونم بهشون فکر کنم حتی، تو همین وضعیت موندم دیگه

تو اجتماع و بیرون جمع دوستانه ام هستم ولی الان کمتر بجز سرکار

اصلن انگار من دیده نمیشم هیچ خانومی برای پسرش از من خوشش نیومده با اینکه خوشتیپم..دیگه نمیدونم منظورت از اقدام چیه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چه اقدامی؟ از چند نفر خوشم اومد و چراغ سبز نشون دادم ولی اونا خب لولشون بالا تر بود و جوابی نگرفتم خ ...

ببین الان واقعاً زمونه اینکه خانومی واسه پسرش از شما خوشش بیاد گذشته نگه خانم های سبک مجلس و روضه رو که اونا هم معیار هاشون واقعاً متفاوته بنظرم یکم رو انرژی زنانه و دارک فم کار کن 

کاش تو اینجا بودی 💔

ببین الان واقعاً زمونه اینکه خانومی واسه پسرش از شما خوشش بیاد گذشته نگه خانم های سبک مجلس و روضه رو ...

اتفاقا من خیلی از خواستگارام یا مامان یا آبجی یا خاله شوم منو اول پسند میکردن 😂

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق

ولی ازدواج واقعا قسمته تا آدم قسمتش نشه اتفاق نمیوفته

من خودم همش ۲۱ سالمه ولی مامانم برای ازدواجم یه جوری رفتار می‌کنن  انگار ۵۰ سالمه و رو دستشون میمونم 😐 البته بهشون حق میدم که نگران آیندم باشن‌ همش میگن تو خیلی ناز می‌کنی و چرا یکیو قبول نمیکنی بالاخره 

زندگی بازنده بودن فرق هاداردرفیق
سرکار نمیری؟سرگرمی نداری؟واسه خودت یه هدف داشته باش

فقط سرکار میرم،دوستام همه شوهرو بچه دارن سرگرم زندگی خودشونن

منم فقط کار میکنم با حقوق پایین

ارشد شرکت کردم ولی چیزی ندارم بخونم

اصلن من الان دوس داشتم ور دل شوهرم باشم و باهم بریم تفریح و مسافرت ،خونه زندگی خودمو داشتم

استرس بالا رفتن سن بدون هیچ دستاوردی رو نمیداشتم و..

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

سعی کن به دنیا به چشم خوب نگاه کنی تا خوبی هاشو برات رو کنه

خداروشکر مثبت نگرم و میگم از کجا معلوم شاید صلاحت نیس و گفتم توی تایپیکم فردا صبح یادم میره این دغدغمو 

فقط این ساعت از صبح با حقیقت رو به رو میشم و نگران میشم 

ولی ازدواج واقعا قسمته تا آدم قسمتش نشه اتفاق نمیوفتهمن خودم همش ۲۱ سالمه ولی مامانم برای ازدواجم یه ...

اتفاقا کار خوبی میکنن ،باید تو همین سنا به فکر بود و بهترین خاستگارا تا همین بازه ۲۵ میاد باید انتخاب کنی و براش فعال باشی

خانوادتم کار خوبی میکنن

به من اصلن سخت نگرفتن و بع فکر نبودن بیا

فقط سرکار میرم،دوستام همه شوهرو بچه دارن سرگرم زندگی خودشوننمنم فقط کار میکنم با حقوق پایینارشد شرکت ...

به نظرم یه هدف واسه خودت درست کن سعی کن به اون برسی

مثلا باشگاه بری هیکلت بهتر بشه

یا یه هنر جدید یاد بگیری سعی کنی داخلش پیشرفت کنی

اگر خیلی روت فشاره از روانشناس کمک بگیر

یه نکته دیگه هم هست من مشکلاتی که برام پیش میاد و حل کردنش دست خودم نیست رو سعی میکنم رها کنم

ببین الان واقعاً زمونه اینکه خانومی واسه پسرش از شما خوشش بیاد گذشته نگه خانم های سبک مجلس و روضه رو ...

دومی چیبود؟

من میتونم بگم استادم تو این قضایا و در حد خودم بلدم و اقتدار زنانگی ام گذروندم..

انگار یه مانعی هست وگرنه اصلن طبیعی نیس

امسال ۳۰خیلی این سن ورزن داره و سنگینی اورده برام

استاد ما ۳۳ سالشه مجرده خیلی خانم خوشتیپیه غصه نخور

و میگه مردا جرعت خاستگاری ندارن وقتی پرستیژ کاری منو میبیینن

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟