2777
2789
عنوان

پرندم رو دستای خودم جون داد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوجه م عروس هلندی بود

اون نیوکاسل گرفته . هضم نکردن غذاش هم به خاطر نیوکاسل بوده . باید از اول واکسن بهش میزنی . زمانی هم که مریض بود فقط باید ویتامین با اب حل میکردی 

بهش میدادی راه درمانش همین بود اشتباه کردی سرلاک دادی

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

مرغم فلج شد و معدش دیگه هصم نمیکرد

هرکاری کردم خوب نشد مجبوری برای اینکه درد نکشه دادم سرشو بریدن 

یادش بخیر میومد رو پام می نشست 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

ما به بلبلی پناه دادیم فرار کرده بود چنان ازش مراقبت میکردیم که نگو آرام آرام شروع به خوندن کرد از هر کس پرسیدیم گفتن جفت میخواد براش جفت خریدیم نگو اصلا دوس نداره با پرنده ای باشه بعد ۲ ماه مرد شوهرم جفتشون برد داد به پرنده فروش پولم نخواست فقط گفت دیگه پرنده نمیارم که فقط گریه میکنیم

بمیرم واسه دلت منم گربه هام مردن گذر زمان دردشو کمتر میکنه

آره خیلی سخته مخصوصا وقتی فکر میکنی شاید تخسیر خودت بوده اگ اون کار یا این کارو می‌کرد شاید نمی‌مرد

خداروشکر فقط مواظب باش سرمانخوره چون اینا پیش زمینه شو دارن

من خیلی ساله پرنده نگهداری میکنم تجربشو دارم درمورد سرماخوردگی همون اول آبلیمو عسل بزنی اوک میشن شدید بود داکسی میدن گرچه من مراقبشونم دماسنج و رطوبت سنج دارن دما ثابت ۲۸ رطوبت ۴۵ باشه هیچیشون نمیشه