2777
2789
عنوان

برای جهیزیه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 65 پست
کاربردیه نه؟

بببن راستش اگه ادم با حوصله ای باشه اره خیلی وسیله ی خوبیه 

ولی من خودم حوصله وسیله مسیله ندارم با یه تابه و قابلمه کارمو راه میندازم 

مثلا هواپز دارم ارامپز دارم کیک پیز دارم انواع خوردکن ها و رنده هارو دارم خلاصه هر وسیله ای که فک کنی دارم اما دم دستم قابلمه و ماهیتابه و رنده دستی و یه چاقو اره ای و یه قالب کیک و فره 🤣🤣

بقیه رو چپوندم جاهایی از کابینت که سالها ازشون استفاده نکردم

خیلی بستگی به سبک زندگیت داره 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....
آرع بابا والا من همین همزنم خیلی استفاده ندارم سنگینه سختمهکم بخر ولی مارک خوب ،میگلم خیلی خوبه

اع خب پس مرسی عزیزم اره اتو تفال جارو بوش بقیه چیزارو مث میگل و پارس خزر گرفتم و فییلیپس ایشالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بببن راستش اگه ادم با حوصله ای باشه اره خیلی وسیله ی خوبیه ولی من خودم حوصله وسیله مسیله ندارم با یه ...

وای 🤣🤣ن من حوصله شلوغی ندارم کلا یکی دوتا کاربردی میخرم چون استرس میگیرم🤣

مارکش فیلیپسه عزیزم ؟؟؟

نه عزیزم

پارادایسه 

من ۱۰ سال پیش خریدم جهیزیمو 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....
2805
میخوام فر رو میزی داتیسو بخرم سولار ضرر نداره؟ مامان خودم ماکرو داره و فر ولی ماکرو هیچ استفاده اس ن ...

نه باید کانوکشن داشته باشه ماکروویو به درد نمیخوره سولار که اشعه نداره خطر داشته باشه ولی فر گازی از همش بهتره طعم کیک و غذا توش عالیه

وای 🤣🤣ن من حوصله شلوغی ندارم کلا یکی دوتا کاربردی میخرم چون استرس میگیرم🤣

میگم خیلی بستگی به روحیات ادم داره 

یه خاله دارم عاااااشق اینجور جیزاس 

یعنی هروقت میری خونه ش تو سرخ کنش یه چیزی داره سرخ میشه 

تو توسترش یه چیزی داره درست میشه قهوه جوشش همیشه به راحته چاییسازش همیشه روشنه اصلا عاشق مدرنیته س واسه دوتا حبه سیر کوچکترین مدل خوردکنش رو میاره وسط و ... 

ولی من بیزااااار از این کارا 🤣

نه باید کانوکشن داشته باشه ماکروویو به درد نمیخوره سولار که اشعه نداره خطر داشته باشه ولی فر گازی از ...

اشعه نداره واقعا؟ پس با چی میزنه؟

تازه رو ماکرو ویو ما نوشته کانوکشن ولی فر بهتره

اع خب پس مرسی عزیزم اره اتو تفال جارو بوش بقیه چیزارو مث میگل و پارس خزر گرفتم و فییلیپس ایشالا

خیلیم عالی مبارکت باشه والا تو این گرونی جهیزیه خریدن حتی مارک معمولی خیلی سخت و کمر شکنه

اوکی عزیزم ان شالله خوشبخت باشی 🙏😘

قربونت همچنین شما 👌🥰

ببین خواستی هوامز بگیری حتما حواست باشه بدنه داخلیش استیل باشه 

منطورم اون سبدش نیستا ، وقتی سبد رو درمیاری قسمتای تویی استیل یا بعضا حالت گالوانیزه هستن

اینا خطر سرطانزاییشون کمتره 

2809