2777
2789
عنوان

برای جهیزیه راهنمایی میکنید

356 بازدید | 65 پست

سلام چند تا تیکه برای جهیزیه میخوام بخرم

همزن برقی میگل این مدلشو میخام بگیرم راضی هستید ازش؟ چون گرونتر ام مامانم میگا ارزش نداره هزینه کنی این ۵ تومنه  نظراتشم اکثرا خوب بود تو دی جی کالا جز یکی دوتا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

من خودم همزنم این مدلیه ولی خب من مدام کیک و...میپزم

سرخ کن بدون روغن هم برامن خوب نبود غذا رو خشک میکنه مث روغن نرم سرخ نمیکنه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
من از اینا دارم خدا شاهده مصرف نداره.خود همزن رو استفاده میکنم تنهایی

اع جدی حالا کار کردنش خوبه؟ این چ کارای دگ ای میکنه؟ من همیشه اهل شیرینی و کیک و نون پخنن هستم اخه

من خودم همزنم این مدلیه ولی خب من مدام کیک و...میپزمسرخ کن بدون روغن هم برامن خوب نبود غذا رو خشک می ...

توان کارش خوبه این مدل؟ منم مث شما دستم ب شیرینی و کیکه همش علاقه دارم ینی

توان کارش خوبه این مدل؟ منم مث شما دستم ب شیرینی و کیکه همش علاقه دارم ینی

بله هم خوبه هم راحته پس حتما بخر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بله هم خوبه هم راحته پس حتما بخر

اره خمیرم میزنه؟ توانش خوبه؟ چون میگل نخریدم چیزی تالا پرسیدم 

اره حتما میخرم چ رنگیشو داری؟ من وسیله های کوچیک و داخع کابینت سفید گرفتم اینایی ک روعه چون فر مشکیه نمیدونم مشکی بگیرم یا سفیدش

اع جدی حالا کار کردنش خوبه؟ این چ کارای دگ ای میکنه؟ من همیشه اهل شیرینی و کیک و نون پخنن هستم اخه

شستنش سخته ترجیح میدم تو ی کاسه دیگه انجام بدم .میشه باهاش خمیر پیتزا و پیراشکی و شیرینی و کیک درست کرد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2809