2777
2789
عنوان

برای جهیزیه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 65 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اها اگه اینطوره پس از همین حرفه ایا بخر من چون غذا سازهم دارم که اون تیغه خمیر زن و همزن هم داره،دیگ ...

اها اره منم از این ۱۲۳ های پارس خزر دارم غذا سازا اره پس مرسی همیند میگیرم ب نظرت چون فر مشکیه سرخ کن مشکیه اینم مشکی ن؟ داخلیا سفیده مث اب میوه گیری و‌‌‌...

استرس گرفتم زشت نشه دو تا رنگه

2804
عزیزم این سرخ کن رژیمی در چه حد توان داغی داره یعنی منظورم اینه مثله فر حرارتش زیاده ؟؟؟ یا فقط در ح ...

نه خیلی زیاد داغ میشه سرخ کن من تا ۲۰۰ درحع حرادت میده 

البته روش زده ۲۰۰ دیگه حالا نمیدونم چقد صادقانه س 😁

ولی طوریخ که با هوای داغ همه چیو میپزه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....
اها اره منم از این ۱۲۳ های پارس خزر دارم غذا سازا اره پس مرسی همیند میگیرم ب نظرت چون فر مشکیه سرخ ک ...

نه خوبه اتفاقا 

فقط استیل یه وقت دیگه قاطی اینا نکنی

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم.... اما سردار مارا با موشک زدند....
چند شد قیمتش؟من دنبال چرخش خیاطی ام برام کیفیتش خیلی مهمه.

عزیزم بهترین چرخ خوگگیه من اصلشو گرفتم همه چیش ژاپنیه حتی پدالش ۲۲ تومن. البته از هرجایی نمیشه خرید من از ی ادم مطمین گرفتم مربی خیاطیم معرفی کرد.

اره فلر خیلی گرون تره میگل هم خیلیا راضی بودن گفتم هزسنه بیشترش رو برای اتو و جارو برقی خارجی بکنم.

آرع بابا والا من همین همزنم خیلی استفاده ندارم سنگینه سختمه

کم بخر ولی مارک خوب ،میگلم خیلی خوبه 

نه بابا نخر بخدا پشیمون میشی بازم خودت میدونیولی سولاردم یا فر خیلییی خوبه و کاربردی

میخوام فر رو میزی داتیسو بخرم 

سولار ضرر نداره؟ مامان خودم ماکرو داره و فر ولی ماکرو هیچ استفاده اس نمیکنیم فقط داغ میکنیم باش فر همه کار میکنیم باش

عزیزم بهترین چرخ خوگگیه من اصلشو گرفتم همه چیش ژاپنیه حتی پدالش ۲۲ تومن. البته از هرجایی نمیشه خرید ...

نمیشه به منم معرفی کنم بگیرم؟

چون من خیلی می‌خوام باهاش خیاطی کنم برام کیفیتش مهمه.

۲۲ میلیون گرفتی؟

2809