2777
2789

کار زنداییمه

من خر به ذهنم نرسید عکس بگیرم سریع گذاشتم سر جاش فرار کردم 

میخوام دوباره برم در صندوقو باز کنم عکس بگیرم 

دو تا کاغذ رو مربعی کوچیک تا کرده بود گراشته بود تو نایلون فریزر انقد قدیمی بود که کاغذا رنگ پس داده بودن به نایلون 

من باز کردم 

یه جدول بود توش حروف و عدد نوشته بود و یه خط عربی زیرش 

اون یکی هم فقط متن عربی بود بود قابل خوندن نبود 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
دگه باطل کردی سراغش نرو

مطمئنی باطل شده؟ 

به والله این واسه ما دعا گرفته 

از وقتی ازدواج کردن داییم با همههه‌ی ما قهره

با منم که خواهرزادشم قهره!!! الکی   

میره خونه پدربزرگ مادربزرگم دعوا راه میندازه 

هر روز یک سلام هدیه به اباعبدالله ❤ دختر جتگل‌های گیلان  

مطمئنی باطل شده؟ به والله این واسه ما دعا گرفته از وقتی ازدواج کردن داییم با همههه‌ی ما قهرهبا منم ک ...

اره دعابازشه باطله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
به تو چه اصلا چرا تجسس ماشین مردم میکنی اون زنشه هر کاری کرده

زنش باشه 

حق نداره پسر مردم رو با دعا سِحر کنه 😐

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند
تو حق نداری تو زندگی خصوصی بقیه تو وسیله شخصی تجسس کنی اونم دائیت که اصلا بهت ربطی نداره

هیچکس حق نداره مردم رو سِحر کنه 

هر کی اینکارو کنه چوب شو میخوره ! 

اتفاقا داییم وقتی زن ظالم و جادوگر داشته باشه 

به من ربط داره 

من جای استارتر باشم به داییم میگم زنشو بشناسه

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند