2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 8125 بازدید | 387 پست
6 ساله میره ارایشگاه اما میگه علاقه ندارم مغازه باز کنم فقط بند میندازه ...اینم از شانس ماست

مغازه زدن به این اسونی نیست

باید مهارت داشته باشه

برای این که مهارت داشته باشه باید ملیونی هزینه کنه اموزش ببینه

خداروشکر کنین که همسرتون همراهتونن

حتی شده با بند انداختن کمک حال شمان

.

راستش من کار میکنم و خیلی وقتا شوهرم وظایف زنونه رو قبول میکنه مثل نگه داری از بچه یا نظافت خونه. مر ...

برخی از مردها با اینکه حقوقشون کمه حاضر نیستند برن وند جا کار کنند. برای اینکه حقوقشون بالا بره. و حتی به زنهاشون اجازه کار کردم در بیرون از خانه هم  نمیدن. در واقع خفقان کامل. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوش سرشارت از حرفات مشخصه...برو خوش باش

ما داشتیم در مورد وظایف مرد و زن و دید جامعه به مرد و زن صحبت میکردیم

شما اومدی زندگی شخصی خودتو توصیف کردی

مسئله ما زندگی شخصی شما نیست حالا چرا زورت اومده؟😂

یه تاپیک جدا بزن زندگیتو اونجا توصیف کن تو حرف بقیه نپر

نه عزیز اگه میتونست روحیه بده و قلق منو پیدا میکرد باها م حرف میزد میتونستم شغل دوم ودانشگاه و... حل ...

شما باید این مشکل با خانمت حل کنی در حضور نفر سوم مثل روانشناس که هم درسش خونده باشه هم شعورش برسه هم بی طرف باشه

مسائل خانوادگی باید پیش روانشناس خانواده برطرف بشه

شرایط ندارید از ۱۴۸۰و کارگاه های رایگان زوج درمانی استفاده کنید

ضمنا اگر روانشناسی بخونید خودتون هم باز نمیتونید مسائل خودتون رو بی طرف قضاوت و حل کنید از کمک یک فرد مطمئن استفاده کنید

2804
نه عزیز اگه میتونست روحیه بده و قلق منو پیدا میکرد باها م حرف میزد میتونستم شغل دوم ودانشگاه و... حل ...

پاشو مرد خجالت بکش نشستی میگی روحیه بده تا کار کنم

پاشو شلوارت سفت بکش بالا برو پول بیار خانمت ۴تا سفر و رستوران و کافی شاپ ببر 

۴تا کادو و طلا براش بخر ببین چجوری ازت تشکر میکنه و بهت روحیه میده

برای ۴ماه گوشت نخریدنت بیاد قربون صدقه ات برع و فدات بشه؟؟ اون خودش ۴ماهههه فکرش مشغوله چی بپزا برای تو و پسرت و عداب وجدان داره

نکنه فردا هم بری با یه خانم بریزی ر. هم بگی خانمم بهم محبت نمیکرد محبور شدم برم یکی بعم محبت کنه

برو محبت کن ببین چی میبینی محبت.  و کادو و راحتی زنت نه بره کار کنه

پرنسسعلی شدید چرا شما مردها

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
6 ساله میره ارایشگاه اما میگه علاقه ندارم مغازه باز کنم فقط بند میندازه ...اینم از شانس ماست

سلام الان بحث علاقه نیست شماخودتون روانشناسیت

قشنگ متقایدش کنید .برای  داشتن زندگی بهتره دو نفره بایدکار کنید. (قطعا شما هم به خیلی کارا علاقه ندارید)

هیچ آدمی از صفر یهو تحصیلات عالیه نداشته و یهو شغل مناسب پیدا نکرده بیاین تو ادارات ما ببینید چند نف ...

والا من کارم شرکن نفتیه و اکثرا دور کاریم ولییی چون تمام و کمال خرجم با خودمه و همزمان درسم میخونم تقریبا دارم متلاشی میشم تازه مجردم و بچه اینا نیست   واقعا واقعا کاری جز معلمی زن رو از پا درمیاره فشار روحی و عصبی زندگیشو جهنم میکنه  من متاهل بشم انتخابم اینکه حداقل پنج سال کار نکنم  چه برسه کاری مثل منشی گری و کارخونه که چرت و پرت م آدم بشنوه تو محیطش

ما داشتیم در مورد وظایف مرد و زن و دید جامعه به مرد و زن صحبت میکردیمشما اومدی زندگی شخصی خودتو توصی ...

من زورم اومده یا شما

شمایی که زندکی رو میدون جنک میدونی که اگر زن بیرون شاغل باشه مرد بدعادت میشه و میگی اینو مد نکنید

افکار شما عصر حجریه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بغیر از پول محبت وشادیم نداریم روحیه خانوم ومخودم ضعیف شده

نمیشه غذای خونگی بپزید با ماشین ببرین بفروشید ،از یه مرغ و چند پرس برنج شروع کنید اگر استقبال شد ادامه بدین ..

گوشت منجمد برا مصرفتو ن بخرید چه خودتون چه برا فروش غذا خونگی

افرین درد منم اینه

من این شخصیت رو داشتم ولی ده نفر اطرافم تو سرم میزدن با این همه درس خوندن چرا رفتی دنبال این کارا. پدرم هنوز منتظره ورشکست بشم.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

والا من کارم شرکن نفتیه و اکثرا دور کاریم ولییی چون تمام و کمال خرجم با خودمه و همزمان درسم میخونم ت ...

من معلمم بخدا از دیر کم زحمته بخدا که فرسودگی داره .خستگی داره اذیت داره

همسر من که هر زمان بتونه کمک میکنهبعدش همسر من کارش از من خیلی سخت تره خیلی وقتها ابدا دلم نمیاد همس ...

من فقط ارزوم این بود خانومم میتونست حرف بزنه و ارومم کنه و روحیه و شوق واحساس بعدش من مثل تراکتور میشدم الانم هم دانشگاه میرم هم کارمندم هم اسنپ احساس نکنید اونقدرام تنبل نیستم ...مشکل اصلی من وخانومم تفاوت تیپ شخصیتی مونه که کمکگ کمک درس میشه اما پدر من داره در میاد از این کمبود احسلس .

2809