2777
2789

سلام به نیت اول از همه سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان و پیروزی مسلمانان و از بین رفتن ظلم بعدم سلامتی آرامش عاقبت بخیری و حاجت روایی خودمون یعنی تک تک افراد شرکت کننده هدیه به بانوی دو عالم خانم حضرت فاطمه زهرا💚

شهادت خانم ۱۵ آذر هست 🖤

از فردا ۱۳ آبان که ماه قمری جدید شروع میشه با هم شروع میکنیم به امید خدا و تا ۲۲ آذر یعنی ۷ روز بعد شهادت خانم ۴۰ روز تموم میشه ان شاالله💙

هر روز از صبح تا قبل ۱۲ شب فرصت هست بخونیم فقط فراموش نکنید 

هر کس دوست داره بگه اسمش رو بنویسم بسم الله ✅ 

اگر چهل نفر بشیم عالیه ولی اگر کمتر هم شد بازم با هم شروع کنیم ان شاالله❤️

ان شاالله به برکت حضرت زهرا سلام الله علیها و امام زمان سلامت و حاجت روا به خیر باشید 🥰

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق حضرت زینب کبری 🤲

اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا 🤲

اللهم اشف کل مریض 🤲

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌱

التماس دعا🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

این روایت 25 ابان معتبر نیس؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
این روایت 25 ابان معتبر نیس؟

شهادت تو تقویم زده ۱۵ آذر عزیزم 

گفتم از فردا شروع میکنیم تا ۴۰ روز که میشه ۲۲ آذر ماه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

منم هستم

ولی عزیزم میتونی یه گروه بزنی اونجا بگیم؟

اینجا سخته واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نشونه هاشو خیلی دیدم😍 به دلایلی تا ۱۳آبان تمدید شددددتیکر بارداری نیست تیکر آرزومه🤍 وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍

من هستم

چشم عزیزم 

اسمتون رو الان می‌نویسم 😘

سلامت و حاجت روا باشید 🤲

یکی منو بلایکه تاپیک رو گم‌نکنم

چشم اسمتون رو الان می‌نویسم عزیزم 😘

سلامت و حاجت روا باشید 

2809