2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 8083 بازدید | 387 پست
خیلی بسازه اما کاش بجای اون میتونست روحیه بده ...مشکل از خود منه که عقده ای شدم و احساسیم اما میتونس ...

به نظرم با این حرفها فقط داری اوضاع زندگی و اوضاع روحیه هاتون رو بدتر می کنی! 

مگه نمیگی یه زمانی بسیجی فعال بودی؟ 

واقعاً داخل پایگاه های بسیج، این چیزا رو یاد گرفتی؟! 

زندگی نامه ی شهدا و کتاب هاشون رو بخون، خیلی چیزا میشه یاد گرفت. 

اینقدر غر نزن، اینقدر از خانوم خونه ات گله و شکایت نداشته باش. 

بابت همین نعمت ها و داشته هات شکرگذار خدا باش و این رو بدون که هزار تا راه وجود داره که بتونی بیشتر تلاش کنی تا زندگی ات بهتر بشه و قطعاً میشه. 

قوی باش و حتی اگر ظاهری هم که شده مایه ی امید و نشاط خانواده ات باشی، خدا هم درهای رحمتش رو به روتون باز می کنه. 

از خدا کمک بخواه و مطمئن باش کمکت می کنه، شیطان رو از خودت دور کن. 

هر شب سوره واقعه رو شما و خانومت بخونید و مداومت داشته باشید و به نماز اول وقت خیلی اهمیت بدید، زیارت عاشورا بخونید، انشاءالله گشایش رزق و روزی پیدا میشه. 

اینها رو از خودم نمیگم، گفته ی بزرگان دین است و تجربه شده. 

با مطالعه از منابع معتبر طب اسلامی و طب سنتی، مزاج شناسی و اصلاح مزاج انجام بدید و سبک زندگی سالم و اصلاح سبک تغذیه داشته باشید، چون مستقیما روی طرز فکر و روی عملکرد انسان در زندگی تاثیر می‌گذاره. 

شاید خنده دار باشه، ولی خوردن مرغ و چای سیاه و پودر ژله و نوشابه ها و خیلی چیزهای دیگه به شدت مضره و هورمون های زن و مرد رو جابجا می کنه.......... 

صلوات میفرستم برای بهبود حالتون و زیبا شدن زندگی تون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هر ماه یه مبلغ خیلی خیلی کوچیک رو بدید به یک نیازمند به نیت امام زمان علیه السلام و یه مبلغ خیلی خیلی کوچیک هم به نیت آقا امام حسین علیه السلام خرج کنید حتی یه بسته خرما یا چند عدد نان مثلاً........ 

مطمئن باش که برکت میاد توی زندگی ات. 

اهل بیت علیهم السلام از احوالات زندگی هامون باخبرند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه پنج سالشه بعد دو سالگی همه زن‌ها کار میکنن حداقل اطراف ما اینجوریه

چقدر خوبه خانم های اطراف شما مستقلن ولی شرایط همه یکسان نیست عزیزم یکم انصاف داشته باشید لطفا

آهان خودت گفتی کار خونه انجام بده دیدی پس نمیخوره بخوابه کار میکنه ولی چون درآمد نداره به چشم نم ...

نگفتم فقط میخوره میخوابه کامنتم واضحه نمیدونم چرا الکی جبهه میگیرین 

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده ادامه بده🍭

2805
من تا سال ۹۶ درس خوندم و از سربازی اومدم . دقیقا از ۹۶ از صفر شروع کردم. یک بعدی کار کردن شبانه روزی ...

سرمایه اولیه ی این کارا رو چه جوری جور کردی ؟

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

بحث نیاز نیست شما هم داری تو خونه میخوری میخوابیبرو سرکار وبال خانوادت نباش کسی که انقدر قاطع راجع ه ...

عقل کل گفتم میخوام همزمان با دانشگا سرکار برم متوجهی؟

توام به اندازه ادبت حرف بزن به تو ربطی نداره من چی میگم حرفم کامل واضح بود نمیدونم از چی سوختی

بچه جون برو دانشگاه بعد نظر بده دیپلم داری هنوز ن سرکار رفتی ن شاغلی

آخه این تاپیکا ن ب درد سنت میخوره ن تجربه داری😂😂

من نمیسوزم چون ۲۱سالگی لیسانسم گرفته بودم 

بگرد دنبالش امیدوارم پیدا بشهعادت ندارم تاپیک مردم شخم بزنم فقط نظر اون فرد تو اون تاپیک میخونم 🌹

چطور عادت داری با زبون تند و تیزت تیکه بندازی عادت داشته باش وقتی الکی قضاوت میکنی پای حرفتم بمونی

چقدر خوبه خانم های اطراف شما مستقلن ولی شرایط همه یکسان نیست عزیزم یکم انصاف داشته باشید لطفا

شرایطون با بقیه زنانی که به سختی بچه دار میشن و کار میکنن چیه؟

مگر اینکه معلولیت خاصی داشته باشن یا از نظر ذهنی مشکل داشته باشن که درست میگید اینجوری سخته کار کردن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
پدرت و خالش که کار خوبی نمیکردن ، مخصوصا پدرت که غیبت شریک زندگی شو پیش دیگران میکرده ولی این دو تا ...

اتفاقا پدرم از جهلش اینکارو میکرد الان فهمیده

ولی خالش از قصد اینکارو میکرد چون یه زن بود

یه زن دوست نداره وقتی مرد خودش میره یه جا غر زنشو میزنه،  طرف آتیش مردو زیاد کنه

خالشم نگفتم بلافاصله مرد که بگم تاوان داد

مرد چون عمر این کارا کوتاهه و به خوبی ازش یاد نمیکنم  و تا ابد این طوری توی ذهن من موند

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اخ دقیقا زن علیه زن نمیدونم بعضی خانما چرا انقدر عقده ای شدن فکر میکنن همه مسئولیتای زندگی باید تمام ...

دقیقا تعجب آوره  اوناییم این حرفا رو میگن تا حالا از جیب پدر و شوهر گذروندن و درکی از شرایط جسمی و روحی زن ندارن اونم زنای جامعه ما که قوی بار نمیان

2809