2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 9104 بازدید | 392 پست
چقدر بی فکرن به خدا بابا خانومش با یه بچه کوچیک پنج ماهه کجا بره کار کنه آخه یه ذره فکر نمیکنن

گفته بچه ش 5 ماهشه؟

حالا همین بچه دور ازجون بخوره زمین

همه همین کاربرا حمله میکنن مادرش کجااااا بود؟

همیشه انگشت اتهام زنه تو همه چی حتی از طرف زن های دیگه

هیچکی اسمی از مرد نمیبره انگار هیچ توقعی از مرد ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همچین بعضیا بهشون برخورده میگیم خانمش چرا نمیره سرکار انگار ماهایی که شاغلیم بدمون میاد خونه دراز بک ...

منم شاغلم و مجرد ولی میتونم درک کنم برای کسی که تحصیلات بالایی نداره جامعه و مشاغل چقدرررر میتونه آزار دهنده باشه درک طرف مقابل اصلا سخت نیست 

نه بابا خوب نیست مردا بیان این سایت کلا ایرانی جماعت داریم به فنا میریم .

نه منظورم این بود که وقت مشاوره گرفتید 

چون منم میخواستم همین پیشنهاد بهتون بدم

امیدوارم دو نفرتون بتونید راحت صحبت کنید و مشاور هم راهنمایی درست کنه

2803

نمیدونم چی بگم خیلیا دورمدن اوضاع شون اینطوری زندگی سخت میگذره اونوقت ی عده نادون جواهراتشون بذل بخشش میکنن به کشورهای دیگه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
پس چرا شما شاغل نمیشی عزیزم؟فقط درس خوندن بلدی و خوردن خوابیدن تو خونه؟؟دیدی؟با منطق خودت خیلی راحت ...

چون من تازه درسم تموم شده یسالم پشت کنکور بودم پدرمم نیاز به پول من نداره گفتم اگه شوهر نیاز داره کمک کنه اگه بابام نیاز داشت مطمئن باش کمکش میکردم

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده ادامه بده🍭

۲۰ این ترم میرم دانشگاه شاغل نیستم

۳۴ سالمه، سال ۹۳ ارشد گرفتم تموم شد. تقریبا بین ۱۳۰تا ۱۵۰ خالص درآمده . اگه شغلم رو دوست نداشتم به شدت الان افسرده بودم‌. تنها چیزی که منو سرپا نگهداشته کارمه. شادی یه چیز درونیه ، به ذهن آدم بستگی داره . پول خیلی مهمه ولی عامل اصلی نیست. شما با پول یه حالت روانی موقت رو میتونید داشته باشید، شبیه ادرنالینه، ولی خوشحالی کلا متفاوته

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

یادمه بابام که میرفت پیش خالش و غر مامان منو میزد خالش از زرنگی زنای دیگه میگفت درصورتی که نمیدونست ...

پدرت و خالش که کار خوبی نمیکردن ، مخصوصا پدرت که غیبت شریک زندگی شو پیش دیگران میکرده 

ولی این دو تا موضوع ربطی بهم ندارن ، چون اگه قرار بود کسی بابت این موضوع تاوان پس بده قطعا اون شخص پدرت باید می بود ( خدا حفظشون کنه و عمرشون طولانی باشه )

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

خلاصه این همه حرف اینه دلم میخواد تنبلم باشم وگرنه تو این اوضاع اقتصادی وقتی زن‌ میبینه شوهرش احتیاج ...

عزیزم شما خودت شاغل بشو ی شوهر پیدا کن مثل این استارتر محترم بعدا وظیفه نکنه با بچه بری سرکار و پولت تو خونه مشترک خرج کنی من بهت مدال طلا میدم

هنوز ن دانشگاه رفتی ن سرکار سرت باد داره

وقتی همزمان بری سرکار و دانشگاه اونوقت میتونی درک کنی تا حدی این خانم تو چه شرایطیه😂😂

لطفا نظر اندازه درک و تجربه خودت میدی انتقاد منطقی هم قبول کن

ایشون بچه کوچیک دارن و خانمشون الان نمیتونه بره کار کنه

بچه پنج سالشه بعد دو سالگی همه زن‌ها کار میکنن 

حداقل اطراف ما اینجوریه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
۳۴ سالمه، سال ۹۳ ارشد گرفتم تموم شد. تقریبا بین ۱۳۰تا ۱۵۰ خالص درآمده . اگه شغلم رو دوست نداشتم به ش ...

شغلت چیه ؟

البته تو گل جوونیت تو روزای خوب ایران بوده 

تورم وحشتناک ایران از سال ۹۶ شروع شد

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

۳۴ سالمه، سال ۹۳ ارشد گرفتم تموم شد. تقریبا بین ۱۳۰تا ۱۵۰ خالص درآمده . اگه شغلم رو دوست نداشتم به ش ...

بدون پول میتونید خوشحال باشید؟اگه حقوقتون ماهی ۵ تومن باشه؟

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده ادامه بده🍭

2809