2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 8101 بازدید | 387 پست
چرا فکر میکنی زن خلق شده بخوره و بخوابه و کار خونه انجام بده؟

چون زنی که بخواد بره منشی بشه و... ن اخلاق داره  ن وقت 

خوردن خوابیدن نداره خانم کار خونه و رسیدگی به بچه و درس و مشقش میدونید چقدر کاره ؟

زنی که کار کنه باید همه وظایف خونه حتی آشپزی بینشون تقسیم بشه نظافت که جای خود دارد

زن وظیفه کار بیرون نداره ن اخلاقی ن قانونی 

بعد بچه دار شدن هم همه زنا نمیتونن شاغل باشن صرفا جهت اطلاع 

گاهی اوقات بچه شرایط خاص داره یا پول مهد بیش از نصف حقوقه سر چهار تومن پولی که میمونه ارزش نداره واقعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا همه چیو نندازین گردن ایشون😂 خانم ۳۲ سالشه ۱۴ سال پیش دیپلم گرفته شاید اون موقع اصن متاهلن نبود ...

یادمه بابام که میرفت پیش خالش و غر مامان منو میزد خالش از زرنگی زنای دیگه میگفت درصورتی که نمیدونست توی خونه ما چه خبر بوده . خالش مرد چند وقت پیش! عمر آدمایی که میشنن پای دردودل یه مَرد  تا اونم هی از زنش بد بگه خیلی محدوده :) حداقل من نمیتونم شنونده باشم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
وقتی که دیگه با این وضع بچه هم اوردن و وضع اقتصادی اینه دیگه خیلی از نقش ها عوض میشه ، خب گرفتاری ها ...

چه از خود راضی و بی ادب 

راحت به خودت اجازه میدی به یه عده خیلی زیاد بدون اینکه بشناسیشون  و شرایطشون رو بدونی توهین کنی  اصلا به تو چه شاید با کم راضین  شما فکر خودت باش رو ادبت کار کن

2803
متاسفانه اکثر مردها تو کار خونه مشارکت نمیکنناما وظیفه زن میدونن تو پول دراوردن مشارکت کنه😊

همسر من که هر زمان بتونه کمک میکنه

بعدش همسر من کارش از من خیلی سخت تره خیلی وقتها ابدا دلم نمیاد همسرم تو‌خونه کار کنه چون به استراخت نیاز داره و با جون و دل خودم کارها رو انحام میدم

ما خرج و پس اندازمونم با همه

مال تو و من تو زندکیمون معنی نداره چون زندگیمون مشترکه نه رقابتی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

من امروز یکم اعصابم خراب بود ...درستش میکنم زندگیمونو اما سخت شده بخدا شرایط اقتصادیم چند برابر میکن ...

انشالله🙏

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نمی‌دونم شغلتون چیه ولی اکثر مرد های دور و برم دوشغل دارن  با این اوضاع خیلی سخت میشه . مثلا فست فودی کوچولو دارن شب ها کار میکنن صبح ها هم کارخانه میرند، یا معلم هستن شب ها خیاطی میکنند

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵

۲۰ این ترم میرم دانشگاه شاغل نیستم

پس چرا شما شاغل نمیشی عزیزم؟

فقط درس خوندن بلدی و خوردن خوابیدن تو خونه؟؟

دیدی؟با منطق خودت خیلی راحت میشه جواب خودت داد

شرایط زندگی نمیشه تعمیم داد 

خدا برکت به مالتون بده واقعا سخته خدا به دادتون برسه که اجاره هم باید بدید ،لعنت بر باعث وبانیش 😔 بگرد ببسن کار بهتری پیدا تمی کنی ،مستاجر ما پیک فست فود  شبانه هست ،از ساعت ۷ می ره تا ۵ صبح ۲۰ نی گیره اگه کار این مدلی میدا کتی باز بهتره شاید روز هم بتونی کار پیدا کنی

2809