درود...با حقوق 12 و اسنپ و نظافت اپارتمان بزور به 15 میرسیم ؟شرمنده خانواده و خودمم 4ماهه گوشت قرمز نخریدیم ... بنظرتون چطور زندگی شادی داشته باشیم با این حقوق کم و ماهی 3 اجاره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هر دو 32 من کارمند خانوم خانه دار من دانشجو روانشناسی خانوم دیپلم یه پسر 5 هم داریم ...
پسر ۵ سالتون و درس خانومتون همه به خاطر ازدواجشون با شما بوده. پس الان اگه عقب افتاده از خانمای خیلی زرررنگ چون یه دختر بساز و اهل خانواده بوده.
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بهت حق میدم امیدوارم خانواده هم بتونه درکتون کنه ،ت زندگی اگ محبت و همدلی باشع هیچ فشاری نمیتونه شادی رو ازتون بگیره اگ از نظر روحی و عاطفی حامی بزرگی برای خانوادتون باشین مطمئنن اینجور مسائل ب چشمشون نمیاد و نیاز ب شرمندگی و عذاب وجدان نیس
درعجبم حقیقتا پیشنهاد کار یا همفکری و روحیه ب همسرشونم میدن خب خانم باید از ی منبعی فول انرژی بشه ببینه اقا همه جوره تلاش میکنه این نشد که شما بری سرکار ۲تشریف بیاری بری تو گوشی تا فردا ۷صبح کع چی ؟ چرا. درامدها کمه... من همسرم ی زمانی بیاد دارم قشنگ ۲نصفه شب میومد تو خواب هی اسم مشتری هارو میوورد
کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
پسر ۵ سالتون و درس خانومتون همه به خاطر ازدواجشون با شما بوده. پس الان اگه عقب افتاده از خانمای خیلی ...
خیلی بسازه اما کاش بجای اون میتونست روحیه بده ...مشکل از خود منه که عقده ای شدم و احساسیم اما میتونست با محبت و احساس و حرف زدن ارومم کنه اما احساسی و حرف زدن زیاد دوس نداره .