2777
2789
عنوان

من با حقوق 12میلیونی شرمنده خانوادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 9065 بازدید | 392 پست

همچین مشکلاتی تو جامعه هست و مردی که انقد مشکل داره قطعا تو نی نی سایت نیست

با تاریخ عضویتت هم که احتمالا برا یوتوب اومدی

🧡یکی که ازمون داره بیاد باهم ساعت مطالعه به اشتراک بزاریم 🧡ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران ... 🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه روحیه میده نه درامد من کار نمیخام کاش میتونست روحیه بده بهم متاسفانه اخلاق من احساسیه و دارم زجر ...

متاسفانه پول نباشه مسافرت زیاد نیست خرید نیس گردش نیست اینا تغذیه روحه ک نباشه کم کم روح آسیب میبینه

2803
هر دو 32 من کارمند خانوم خانه دار من دانشجو روانشناسی خانوم دیپلم یه پسر 5 هم داریم ...

پسر ۵ سالتون و درس خانومتون همه به خاطر ازدواجشون با شما بوده. پس الان اگه عقب افتاده از خانمای خیلی زرررنگ چون یه دختر بساز و اهل خانواده بوده.

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بهت حق میدم امیدوارم خانواده هم بتونه درکتون کنه ،ت زندگی اگ محبت و همدلی باشع هیچ فشاری نمیتونه شادی رو ازتون بگیره اگ از نظر روحی و عاطفی حامی بزرگی برای خانوادتون باشین مطمئنن اینجور مسائل ب چشمشون نمیاد و نیاز ب شرمندگی و عذاب وجدان نیس

اینا دیگه برادر نیستن جای خواهر ماهستن اینجا

واقعا متاسفم که اینو میگم

اما خودش روحیه لطیفی داره 

مشکل از خودشه که حتی به گفته خودش دستش نیس 

فقط باید قانع باشه حالا که اینطوره

چون کاری ازش برنمیاد

ببین من نمیگم زن نباید کار کنه میگم "وظیفه" زن نیستاگر خودش خواست میتونه کار کنه ولی بایدی در کار نی ...

درسته بعضی مرد ها فکر میکنن چون بیرون از خونه کار میکنن وقتی خونه میان نباید حتی یه لیوان چای بلند کنن

همه اینا بستگی به دو نفر داره

همش بستگی به برنامه ریزی کردن درست داره

بستگی به امید وار بودن و تنها نزاشتن همدیگه و ..

باباااا آخه نه اینکه زن نخوااد زن نمیخواد قوی بااشه!!نمیخواد زندگیش رو روال بااشه!!زن روحیه لطیفی دا ...

زن دیدم سر کار میره قوی هم هست اما خودش خواسته

بحث ناتوانی زن نیست بحث اینه که زن یه سری وظایف دیگه تو خونه داره که کار بیرون هم بهش اضافه شه له میشه

اینو واقعا قبول دارم...

درعجبم حقیقتا پیشنهاد کار یا همفکری و روحیه ب همسرشونم میدن خب خانم باید از ی منبعی فول انرژی بشه ببینه اقا همه جوره تلاش میکنه این نشد که شما بری سرکار ۲تشریف بیاری بری تو گوشی تا فردا ۷صبح کع چی ؟ چرا. درامدها کمه... من همسرم ی زمانی بیاد دارم قشنگ ۲نصفه شب میومد تو خواب هی اسم مشتری هارو میوورد 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
پسر ۵ سالتون و درس خانومتون همه به خاطر ازدواجشون با شما بوده. پس الان اگه عقب افتاده از خانمای خیلی ...

خیلی بسازه اما کاش بجای اون میتونست روحیه بده ...مشکل از خود منه که عقده ای شدم و احساسیم اما میتونست با محبت و احساس و حرف زدن ارومم کنه اما احساسی و حرف زدن زیاد دوس نداره .

پسر ۵ سالتون و درس خانومتون همه به خاطر ازدواجشون با شما بوده. پس الان اگه عقب افتاده از خانمای خیلی ...

حالا همه چیو نندازین گردن ایشون😂 خانم ۳۲ سالشه ۱۴ سال پیش دیپلم گرفته شاید اون موقع اصن متاهلن نبودن چه ربطی به آقا داره

2809