سلام.من چن وقته دارم برا ازمون اموزش و پرورش میخونم.الان تو اینستا یه پستی دیدم ک کامنتاشو خوندم خیلی از مادرا گفتن بخاطر بچشون از شغلشون استعفا داد.من الان پسرم چهارماهشه اگه امسال ازمون قبول بشم تا سرکار برم میشه یه سال و چهارماه..الان استرس و عذاب وجدان اینو دارم ک فردا بخوام برم سرکار بچمو کجا بذارم ک بهشون اطمینان داشته باشم😢خونه مادرمم یه ربع ازمون دوره و همسرمم سرکاره هرروز ک ببره و بیاره..بنظرتون چکار کنم؟از طرفی ب این شغل احتیاج دارم چه مالی چه جایگاه اجتماعی..از طرفی هم بچم..بنظرتون معلمی بهتره یا مغازه بزنم؟
دیدی امسال توی تکمیل ظرفیت تا ۲۰۰نمره اومده بود پایین؟؟نمیشه که سخته .من تعجب میکنم چطور شهرای دیگه ...
تکمیل ظرفیت رو نمیدونم منظورت اینه نمره های پایینم جذب کردن؟آره تهران خیلی سخته خرج خوراک و کرایه خونه ولی خب امیدت اینه چهار سال دیگ انتقالی بدن خوشبحالت شهر خودت قبول شدی ظرفیت زیاد بود یا کم شهر من این سری ۵ نفر خواستن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بله😍..عزیزم من اختصاصی و تخصصی رو منبع اصلی میخونم عمومی جزوات حسین معظمی اما جزوات راه لستخدام و ا ...
آها مرسی عزیزم ان شاءالله حتما قبول میشی 😍
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘