2777
2789
عنوان

کاش میمردم ولی رهات نمیکردم

664 بازدید | 53 پست

تو تمام این سالها به یادت بودم 

هیچ وقت نتونستم فراموشت کنم

بهم گفتی هیج کس اندازه من دوست نداره تو راست میکفتی هیچکس اندازه تو دوسم نداشت...

منو ببخش که با بلندپروازی گند زدم به زندگی جفتمون

خیلی دلم برات تنگه خیییییلی

حسرت گذشته رهام نمیکنه

این روزا تنها تر و داغون تر از همیشم

کاش میشد برگردم به عقب

کاش اینا همش خواب بودن عزیز دلم

از عشقت چیزی باقی نمونده کسیکه باعشق دستش و میبوسیدی زیر پا له شد و مچاله شد

دلم میخواد برگردم بغلت کنم بگم گه خوردم غلط کردم 

اما نمیشه😭

این چه کابوسی بود که دچارش شدم!؟

گنگ و کلافه م بیتابم و دل خوش که این کابوس یه روزی تموم بشه

یه دنیا غم تو دلمه..... لعنت به اون روزی که تصمیم گرفتم رهات کنم تا اوج بگیرم ولی با مغز خوردم زمین

اخ که چقدر احمق بودم

قدرت و ندونستم عشق من💔

تنها و خسته، با چشمای گریون نشستم یه گوشه بهت فکر میکنم به اینکه اگر الان کنار هم بودیم چقدر همه چیز بهتر بود

تو منی یا من توام؟؟؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دل شکسته تاوان داره .... اینم تاوانش 

اونم این حالو تجربه کرده ...کارما...

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

جدا شدی یا طلاق گرفتی؟ 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔