2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11329 بازدید | 473 پست
[QUOTE=355894963]خودم دانشجو معلمم باردار هم هستم بچم دنیا بیاد ورود به دانشگاه فرهنگیان چجوریه،همون ...

آره دقیقاً همینطوری هست

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بخدا..تو ک نمیدونی چقد دارم تلاش میکنم یهو از درون فرو ریختم بخاطر بچم..با توجه ب شرایطی ک دارم ک ...

حالا اول بشین قبول شی بعد

نهایتش اینه میذاریش خونه مامانت ، بعدشم واسه مامانت جبران میکنی با کادو و پول خرج کردنو اینا

🏃🏻‍♀️

۶سال شاغل بودم و معلم بودم در کنار معلمی کلی کلاس خصوصی و این ها هم داشتم و خداروشکر درآمدم خیلی خوب ...

منم مثل شما... از یه جایی به بعد دیدم شوهرم دیگ درآمدش کفاف میده و وقتشه ب خودم برسم.

اما اطرافیان واقعا اوایل به عقل آدم شک میکنن از بس که تو سرمون کردن خانم شاغل شان بالاتری داره!

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
همیشه هم این طور نیست، ما هم کارمند بودیم و سه تا بچه بزرگ کردم، هیچکدوم از این کمبودها که میگید بچه ...

عوضش خودت خسته شدی حتما.... یا اینکه ذاتا پرانرژی هستی

مادری بتونه خونه رو تمیز کنه و غذای ایرانی بپزه و هم بیرون کار کنه و هم بتونه ۴ ساعت بره یوگا و فیشیال و ۵ ساعت بشینه کراتین کنه و هایلایت! روزی ۲ ساعت بره بدن سازی و

هم بره استخر هم بره با دوستاش کافه و کوه!

خیلییییییی زرنگه!

من ک نتونستم. دیدم زندگی نمیکنم فقط الکی از خوابم میزنم. الکی از ورزشم میزنم. چاق شدم و دلمم گیر بچمه. قیدشو زدم. هرچند به نظر برخی افراد فامیل خولم! اما دارم زندگی میکنم ب معنای واقعی‌!

هیچ مردی هیچ مردی نمیتونه تو بچه داری و خونه داری همپای زنش باشه. ک ۵۰ ۵۰ برن جلو.

تهش زن شاغل بیشتر از نوع مرد کار میکنه و شکسته میشه.

منی ک میرسیدم و میدویدم غذا گرم کنم و دوش بگیرم و ظرف بشورم و شوهرم ولو میشد و ظهر الکی یه جارو میکشید! 

میشه منو راهنمایی کنید ، دقیقا منم شرایطم مثل شماست، رشته ی تک ظرفیتی یعنی چی؟منابع آزمون امسال اعلا ...

عزیزم یعنی اینکه کل شهر فقط یه دونه دبیر بخواد این یعنی تک ظرفیتی...اگه میتونی و رشتتو میگیرن آموزگاری شرکت کن.چون ظرفیتش بالاست و شانس قبولیش هم بیشتره.

دفترچه آزمون اموزش پرورش ۱۴۰۳ رو دانلود کن و منابع تخصصی رشته خودتو ببین چیا هستن

بخش منابع عمومی و اختصاصی هم برای همه رشته ها یکسانه......یه سری کتابها به عمومی اضافه شدن که اسمشون اختصاصیه.کلا واس همه یکسانه و هر کسی با هر رشته ای باید اونارو بخونه در کتار کتابای تخصصی رشته خودش‌

من از سه سالگی دخترم خونه تنها بود تا نزدیک های ظهر خواب بود بعد تی وی نگاه می کرد غذاش هم می گذاشتم ...

واقعاشمابچه سه سالتون رو تنها میذاشتین؟!!!الان پستتون رو خوندم پسر ۳ سالم جلوی چشمم بازی میکرد باور میکنید تن و بدنم لرزید ...

متاسفانه ب شدت نظرات مخالف هم شنیدم و هرکدومم دلایل موجهی داشتن..اومدم مطمئن شم بلاتکلیفتر شدم😂

عزیزم اینم بگم من اگه بعد بچه دارشدم کارم گذاشتم کنار و گفتم بعد چندسال دوباره ادامه میدم استخدام نبودم بصورت قراردادی هستم... استخدامی مثل معلمی خب وضعیت فرق میکنه بالاخره باید طبق شرایطش تصمیم بگیری ... شماهم اول تمرکزتون رو بزارین روقبول شدن ان شاالله قبول میشین بعداون با راهنماییهایی که دوستان برای نگهداری بچه تون کردن تصمیم میگیرین...خدابزرگه کمکتون میکنه

شعل معلمی اصلا ارزششو نداره ک بچه هارو اواره کنید مادر خیرندیده من معلم بود ک هزاربار خدالعنتش کنه ...

😢😢عزیزم واقعا برا تجربه بدی ک داشتی متاسفم اره واقعا مادر باید دلسوز و مسئولیت پذیر باشه مامان تو صرفا پول میخداست و تنبل بود😕

من از سه سالگی دخترم خونه تنها بود تا نزدیک های ظهر خواب بود بعد تی وی نگاه می کرد غذاش هم می گذاشتم ...

چ دلی داری!

چقد درآمد داشتی مگ

عوضش خودت خسته شدی حتما.... یا اینکه ذاتا پرانرژی هستی مادری بتونه خونه رو تمیز کنه و غذای ایرانی بپ ...

صبح در مسیر محل کار پیاده روی میکنم

فیشیال و کراتینه و هایلات جزء اولویتهام نیستن😉همسرم کمک میکنه تا حدودی، الان دیگه بچه هامم بزرگ شدن، واقعا ارتباط با همکاران و مردم در محیط کار حس خوبی بهم میده،  از کار خونه هم کم نمیذارم و بهتر از خیلی از خانه دارهای اطرافم برنامه ریزی میکنم.

به هر حال کاملا سلیقه ای هست و به انتخاب و توان خود فرد بستگی داره.

اما در همه این سالها کارهای شخصی و خانواده برام ارجحیت داشته نسبت به شغل، امروز خسته بودم، یه مقدار کار هم داشتم، مرخصی گرفتم نرفتم