2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
قبول میشم اقاااا😂خو باید با خیال راحت بخونم دیگه نه افکار منفی..برا همین تایپیک زدم😂😕

من جای شما باشم میخونم به بعدش فکر نمی‌کنم

نهایتش مهد خوب پیدا کن یه چند ساعت بذار مهد 

یا همون پول مهد بده به مادرت نگهش داره 

نگران نباش

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای شما باشم میخونم به بعدش فکر نمی‌کنمنهایتش مهد خوب پیدا کن یه چند ساعت بذار مهد یا همون پول مه ...

به نظر من وقتی آدم میخواد پول بده همون مهد بزاره بهتره به خانواده هرچقدرم پول بدی باز به چشمشون نمیاد یا ممکنه خودشون رو محق بدونن که تو زندگی آدم دخالت کنن و نظر بدن

سه ماه چقد کمم..اخه میدونی دختر داییم همسرشو از دست داده بود و حال روحی خوبی نداشت یسال سرکار نرفت گ ...

در بدو استخدام مرخصي بدون حقوق نميدن

بايد سابقه كار داشته باشي

با اين حال بپرس شايد بچه زير ٢ سال هست قبول كنن

چرا عزیزم.ولی شهرستان ما کوچیکه..با بند پ همه چی حله😁

اصلا با سرکار گرفتن و مسیرت مشکلی نیس  فقط یادت باشه بچه از ۱۸ ماهگی وابستگیش زیادتر میشه   اگه یه پرستار بگیری بیاد خونه تون خوبه ادم شناخته شده باشه  باهاش بازی بکنهپحالا اگه مامانت جوونه برار پیشش ولی اگه کم طاقت و بیحوصلست و بیخیال هم باشه  و پیره نزار  یه وقت بچت از خونه بیرون نره و هزلر مشکل

شوهرت چه تایم هایی سر کاره  اگه یه پرستار بگیری  یا بزاری یه مهد  یا اسباب بازی بخری مثل تاب تاب و ... بزاری پیش مامانت هم خوبه

خداکمکت کنه انشالله

عذاب وجدان اینو نداری کسی بچتو اذیت کنه😢یا بچت از دوریت بیقراری کنه؟من خیلی ناراحتم نمیدونم از طرفی ...

عزیزم شما تا ظهر سرکاری تایم بعد از ظهر برای بچت جبران کن بهت تعطیلات هم که میخوره 

من باشم نمیرم سرکار‌ فرشته های کوچولو چ گناهی دارن.دخترم و دوستش باهم میرن مهد.من خانه دارم و مادر ا ...

مادر منم کارمند بود همیشه حسرت خونه دوستامو میخوردم بعضی وقتا میرفتم خونه هاشون از مدرسه برمیگشتیم تو خونشون بو غذا میومد مامانشو‌ن هواشونو داشت خیلی برای من سخت گذشت الان ۳۰سالمه هنوز این احساس تنهایی تو‌ وجودمه

♥️♥️

ما اینجا شهرستانمون کوچیکه مشکلی از لحاظ اینک ببرم نبرم ندارم..فقط اینک ادم میتونه اصن تدریس کنه با ...

نه نمیشه همش باید دنبال بچه باشی  .مگه الکیه اگه میشدکه همه میبردن باخودشون ,بعدم تومدرسه سروصداهست اذیت وانگولک بچه ها و ویروسها هم اضافه کن نمیشه ببری ,باید پرستار مطمعن بگیری یا صبحا زودتر ببری خونه مامانت .

بنظرتون اصلا میشه بچه رو باخودم ببرم مدرسه؟مدرسه بهمون نزدیکه با ماشین ی دیقه هم کمتره

من دبستان که بودم میاوردن معلما بچه هاشون رو بستگی به مدیر و معاون اون مدرسه داره که بهت اجازه میدن یا نه 

شعل معلمی اصلا ارزششو نداره  ک بچه هارو اواره کنید مادر خیرندیده من معلم بود ک هزاربار خدالعنتش کنه انقد ما عذاااب کشیدیم   انقدم بی مسئولیت بووووود  میرفت مدرسه بعد ما تا ساعت ۲/۳ گشنه و تشنه واواره  میومدیم توکوچه و خیابون تاخبرمرگش بیاد یه سوسیسی چیزی بمون بده دیگه مردم انقد دلشون میسوخت ک همسایه ها میومدن مارومیبردن خونه فک کن من تو۷ ماهگی و ول کرده بود رفته بود توخونه بعد انقد گریه کرده بودم همسایه ها کلید ساز اورده بودن من و ازخونه برده بودن بیرون بعد ازمدرسه میومدیم ن صبحونه بود ن ناهاربود بعدم کپه مرگشو میراشت اصن نمیگفت خونه کیلو چند بچه کیلو چند  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عذاب وجدان اینو نداری کسی بچتو اذیت کنه😢یا بچت از دوریت بیقراری کنه؟من خیلی ناراحتم نمیدونم از طرفی ...

آره دارم ولی خب چکار میشه کرد 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40