سلام نگران نباش ان شاءالله که حالت بهتر میشه
عزیزم این روایت ببین :
دلیل همه بدبختی های انسان تو دنیا و آخرت تنبلی و بی حوصلگیه ، مثلا ما باید یه کاری مثل درس خواندن انجام بدیم ، میایم به دلایلی مثل اینکه محیط مطالعه مناسب نیست ، یا الان انگیزه ندارم ، یا بذار یه چی بخورم جون بگیرم بعد برم سراغ درس ، یا الان ذهنم مشغوله و از سر بی حوصلگی نمیایم ذهنمون خالی کنیم و نمیریم سراغ درس ، یا اگر دیگه محیط خیلی بده تنبلی می کنیم نمیریم کتابخانه ، واقعا میگم یه جایی مثل کتاب خونه جو درسیش آنقدر خوبه که آدم رو نجات میده و درس خواندن داخلش خیلی باکیفیته ، ولی شما سعی کن فعلا بدون در نظر گرفتن کیفیت فعلا ساعت مطالعه و کمیت کار رو بالا ببری
ما باید همیشه یادمون باشه تنبلی و بی حوصلگی کامل از زندگیمون حذف کنیم چون اگر حذف نکنیم خداوند تو قرآن فرموده که برای انسان جز آنچه تلاش کرده است نیست ، یعنی خدا موفقیت تو زندگی رو به اون کسی میده که بیشتر تلاش و زحمت کشیده ، کلا می دونم و درک می کنم شما شرایطت ویژه و سخته ، ولی بدون همین سختی هم یه جور معماست که چجوری این شرایط سخت رو حل کنی و بتونی از دل کار یه الماس که خودتیو بیرون بکشی ، ما هم که عاشق حل معما پس یعنی عاشق زندگی ایم
من برات دعا می کنم ان شاءالله موفق باشی