2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
خونه مامانم خیلی دوره مامانم میگه میام میمونم پیش بچه ات ولی آخه چه جوری الان میگم برا چی اصلا دارم ...

دقیقا منو مشکلاتم و سوالی ک امشب از خودم پرسیدم ک براچی الان دارم تلاش میکنم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با خودت صادق باش

الویت هات رو مشخص کن  

برا خیلی ها خانه تمیز . بغل بچه بودن و همیشه مهمونی رفتن و ارایش فلان و بهمان داشتن الویته 

معلم میشناسم 

مرخصی گرفت بدون حقوق 

شما هم میتونی 

دیر هم نشده 24 سالته 

نهایت فرض کن ازمون امسال رو تستی میدی تا بچه ات 2 سالش تموم شه و از اب و گل در بیاد 

مادر شاغل یا خانه دار هییییچ برتری به هم ندارن 

مادر باید علم مادری داشته باشه که بچه اش رو بدون آسیب های روانی بزرگ کنه 

یه سر به صفحه دختر گرانبها بزن در مورد اسیب ها خیلی قشنگ نوشته

از 6 ماهگی تا دو ساگی سعی کن کنار بچه باشی چون احساس امنیت در این سنین شکل میگیره، من شاغلم اما بعد ...

چه خوب😍اره کار شما واقعا درسته عزیزم موفق باشی😘😘

اسی‌ من مادرم خیلی دوست داره بده سرکار چجوریه‌ این ازمون استخدامی حتی بعضیا از روستا قبول میشن‌ میگی ...

عزیزم مامانت چن سالشه و مدرکش چیه؟بگو تا راهنماییت کنم

بیشتر برا این نوشتم که بگممیتونی صبح خودت بچتو برسونی به مهد یا خونه مادرت بعد بری دنبال کار خودت

اره واقعا شاید بهتر باشه فعلا تمرکز کنم رو قبولی اون شرایطم بعد بشون فک کنم

من شاغل بودم هم دوره مجردی هم ۶ سال بعدازدواج... مادرم هم یه خیابون با خونه م فاصله داره ولی بعداینک ...

متاسفانه ب شدت نظرات مخالف هم شنیدم و هرکدومم دلایل موجهی داشتن..اومدم مطمئن شم بلاتکلیفتر شدم😂

با خودت صادق باشالویت هات رو مشخص کن برا خیلی ها خانه تمیز . بغل بچه بودن و همیشه مهمونی رفتن و ارا ...

عزیزم خیلی عالی نوشتی ممنون از راهنمایی قشنگت چشم حتما کجا صفحشو پیدا کنم؟