2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست
قطعا ک نه نمیارع اینقدر دوستش داره.بدون هیچ چشم داشتی هم نگه میداره..میدونی من الان بچه خواهرمم پیش ...

بچه 5 دیقه گریه میکنه بعد میره دنبال بازیش😁

تلا‌ش کن علاوه بر مامان بودن به اهداف و خواسته های خودتم برسی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عذاب وجدان اینو نداری کسی بچتو اذیت کنه😢یا بچت از دوریت بیقراری کنه؟من خیلی ناراحتم نمیدونم از طرفی ...

همکار من بعد بیست سال بغض میکنه 

میگه بچم گریه میکرد مهد نمیرفت

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من کارمند بیمه بودم اومدم بیرون‌. الان دخترمو خودم راهی میکنم . از اونجا میرم باشگاه میام ناهار میزا ...

خدایا😢منم هم اینو میخوام هم از دیدن شاغل بودن بقیه ک چقد تشویقم میکنن ک بخون برو سرکار فلان شی ب امان شی ناراحت😢و حس میکنم چقد بچم مهمتر از همه چیه😢

خدایا😢منم هم اینو میخوام هم از دیدن شاغل بودن بقیه ک چقد تشویقم میکنن ک بخون برو سرکار فلان شی ب ام ...

خب شما وقتی میرید سرکار قطعا برای رفاه بچتون هم تلاش میکنید و به خاطر اون هم هست.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
برو پیش روانشناس عزیزم یکم از حساسیتت کم کن وگرنه خودت اینطوری اسیب می‌بینی

واقعا هم همینطوره..بچه اولمه..خیلی حساسم روش..از طرفی هم سن خودم کمه برا همیشه خانه دار بودن😢میشه تو راهنماییم کنی؟بنظرت میتونم شاگرد خصوصی بگیرم تو خونه درامدش یا شرایطش بهتر نیست؟یا مغازه بزنم مث سیسمدنی لباس فروشی یا..

خب اگه نیاز مالی داری بچه رو یه کاریش بکن.بعضیا هم هستن که همسرشون از نظر مالی اوکیه اما زیاد خرج نم ...

نیاز مالی انچنان ندارم اگه مثلا شغل دوم همسرم اوکی بشه..بیشترین اصرارم برا شاغل شدن اینه ک پیش خانومای فامیل ک همه شاغلن احساس حقارت و کم بودن میکنم😢

اخه من خونه مادرم دوره😢همسرم هرروز سرکاره..نمیدونم چکار کنم یه لحظه وسط درس خوندن استپ کردم حسابی و ...

منم بچم ی سال نیمه میخوام برا استخدامی معلمی بخونم‌.تو همون منابع قبل میخونی از کجا میدونی از همونا امتخان میگیرن؟

نیاز مالی انچنان ندارم اگه مثلا شغل دوم همسرم اوکی بشه..بیشترین اصرارم برا شاغل شدن اینه ک پیش خانوم ...

شیفت ظهر برو .... راحت تری

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
مغازه باید کلا صبح تا شب اونجا باشی عید تابستون کلا اونجایی اینکه. فروش داشته باشی کارت بگیره یا نه ...

اخ بخدا توهم داری حقیقتو میگی و من بین دوراهی خیلی بدی موندم نمیدونم چه کنم😢خیلی ازت ممنونم ک صادقانه راهنمایی کردی❤

من کارمند بیمه بودم اومدم بیرون‌. الان دخترمو خودم راهی میکنم . از اونجا میرم باشگاه میام ناهار میزا ...

۶سال شاغل بودم و معلم بودم در کنار معلمی کلی کلاس خصوصی و این ها هم داشتم و خداروشکر درآمدم خیلی خوب بود ولی همیشه خدا خودم آشفته بودم انگار آرامش نداشتم تو همه ی مهمونی ها خسته بودم به کارهای خونم نمی‌رسیدم و همیشه خونم نامرتب بود به خودمم که هیچی 

فقط هرچی درمیاوردم طلا میخریدم و حالا تا حدودی هم برای خودم خرج میکردم 

یه روز به خودم اومدم دیدم تمام اطرافیان که خانه دار هستن همه چیزشون از من بهتره بیشتر میپوشن بیشتر می‌گردن تازه اندازه من هم طلا دارن چون شوهراشونو مجبور میکردن که بخره دیگه 

خلاصه الان یه خانم شاد خانه دارم 

کلاس یوگا میرم،  بیرون میرم با دوستام ، کارهای خونمو با آرامش انجام میدم، مهمونی میرم ، مهمونی میدم 

از 6 ماهگی تا دو ساگی سعی کن کنار بچه باشی چون احساس امنیت در این سنین شکل میگیره، من شاغلم اما بعد از اینکه بچه هام بزرگ شدن و از اب و گل درومدن رفتم سر کار چون خیلی رو بچه حساسم الانم صبح ها که میرن مدرسه و دانشگاه منم سرکارم و بعدم زودتر از اونا میرسم خونه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
واقعا هم همینطوره..بچه اولمه..خیلی حساسم روش..از طرفی هم سن خودم کمه برا همیشه خانه دار بودن😢میشه ت ...

بالا تر جوابتونو دادم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"