2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11329 بازدید | 473 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خدا حفظش کنه..خودمم گاهی اوقات ب مامانم میگم کاش تو شاغل بودی اونوقت من تو رفاه بیشتری زندگی م ...

منم خیلی افکار منفی دارم. میخوای باهم درس بخونیم؟؟من فعلا اختصاصی میخونم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

متاسفانه همین ک میبینم اطرافیانم همه شاغلن و چقد خوشحالن و میگن مستقلیم فلانیم میخریم میپوشیم بچمون ...

منم اطرافیانم اکثرا شاغلن تازه درسشون از من خیلی بدتر بود ولی من به انتخاب خودم به خاطر بچه هام نرفتم سرکار البته من مادرم یه شهر دیگه هس و من نمیتونم بچم پیش کسی بذارم و وابستگی بچه هام بهم زیاده خانه دار هستم اما الان دارم یه رشته دیگه میخونم و مطالعم دارم و از خیلیاشون اطلاعاتم بیشتره و به نظرم اگر هم قراره شاغل نباشی روی اعتماد به نفست کار کن خانومهایی میشناسم که شاغلن ولی اعتماد به نفس لازم ندارن همه کارت حقوقی و ... دست شوهرشون هس و رسما کارگر شوهرن 

بنظرم فقط تهران شانس قبولی زیاده من به شهر خودم امیدی ندارم

دیدی امسال توی تکمیل ظرفیت تا ۲۰۰نمره اومده بود پایین؟؟

نمیشه که سخته .من تعجب میکنم چطور شهرای دیگه رو میزنن؟اونم با درآمد معلمی.حتی اجاره خونه هم در نمیاد

بعضی مردا رو بگو چقدررررر ساپورت میکنن و چقدر حامی آن.

من شوهرم توی شهر خودم هم کلی ناله میکرد که حالا باید بری و بیای فلان منطقه اگه قبول بشی😐😐😐

از استرس مرده بود روزی که رفته بودم‌گزینش.حالا ۵دقیقه راه بود همش🙄😬😬😬دقیقا چند خیابون اونورتر

منم اطرافیانم اکثرا شاغلن تازه درسشون از من خیلی بدتر بود ولی من به انتخاب خودم به خاطر بچه هام نرفت ...

برعکس من شوهره بیچاره کارتش دست منه و رسما کارگر منه😂..متاسفانه من جز افرادی ام با اینکه ظاهر و هیکل نرمال و متوسطی دارم  اما اعتماد بنفس خیلی داغونی دارم حتی در مقابل افرادی ک از هر نطر از من پایینترن..

عزیزم خدا حفظش کنه..خودمم گاهی اوقات ب مامانم میگم کاش تو شاغل بودی اونوقت من تو رفاه بیشتری زندگی م ...

میونی بزرگش کنی و بعد بری سرکار

ولی همینکه الان به فکر افتادی بازم خوبه.تجربه کسب میکنی و انشالله قبولم میشی

اره سختترینشون اختصاصیاسافرین انشاللهبا گوشی درس میخونی؟

اره ولی چن دور مطلبو بخونی خیلی اسون میشن اوناهم نگران نباش..اره با گوشی میخونم منم..مجردی؟

میونی بزرگش کنی و بعد بری سرکارولی همینکه الان به فکر افتادی بازم خوبه.تجربه کسب میکنی و انشالله قبو ...

امیدوارم هممون بتونیم تصمیمایی بگیریم ک خیر و صلاحمون توشون باشه..توکل منم ب خداست ازت خیلی ممنونم ک وقت گذاشتی عزیزدلم❤