2777
2789
عنوان

خانومای شاغل ب خصوص معلما بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11332 بازدید | 473 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی چرا ادای بدبختارو درمیاری😐😐بچتو میذاری خونه مامانت بعد میری سرکار یا براش پرستار میگیری یه کار ...

بخدا یه لحظه غم عالم ریخته تو دلم ک با این بچه چه کنم نکنه حسرت اینو بخوره ک چرا مامانم کنارم نیست😢هیچکدوم از شرایطی ک گفتیو ندارم..و بقول تو اینم خیلی مهمه ک بهم افتخار کنه

منم دردم اینه ک نه پرستار هست نه مهد تو شهرستانمون..و بیشتر از همه میترسم هرجایی بذارم کسی ب بچم اسی ...

پرستار پیدا میشه حتی تو آشناها و در همسایه بگردی میتونی کسیو پیدا کنی

بین همکارات کسایی هستن که بچه ها‌شونو مهد گذاشتن یا پرستار گرفتن میری یکیو پیدا میکنی 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
😢😢پس چکار کنیم؟اخه من اطرافیانم همههه شاغلن ماما پرستار معلم رادیولوژیست..اینک خودم هیچکاره م و صر ...

نمی‌دونم چیکار کنم 

من با مادر شوهر و خواهر شوهرم تو یه ساختمونیم میتونم بزارم پیش مادر شوهرم ولی خواهر شوهرم یه پسر داره که موقع بلوغشه از اون میترسم همیشه خدا هم خونه مادر شوهر مه

😭😭😭😭دقیقا درد دلم همینه ک میگی..همینه ک میترسم بچم حسرت اینو داشته باشه ک کاش مامانم خونه بود و ...

با بچت صحبت کن و بگو تو مواقع مختلف چطوری از خود‌ دفاع کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بخدا یه لحظه غم عالم ریخته تو دلم ک با این بچه چه کنم نکنه حسرت اینو بخوره ک چرا مامانم کنارم نیست😢 ...

یکاری کن اسی 

بذار پیش مامانت صبحا زودتر بیدارشو ببرش

یه بخشی از حقوق تو بده مامانت در ازای نگهداری بچت 

مطمعن باش نه نمیاره

شاغلم معلم نیستم...

بچمم مامانم نگه میداره تا ساعت ۳

بعدش پیش خودمه...

کاری ندارم کیا بخاطر بچه استعفا میدن...

ولی من اگه بخوام از ارزوها و پیشرفتم بگذرم دلمررده میشم

و ی مادر خوبم ی مادره شاد و سالمه 

پس صلاح خودمو پسرمو در این دیدم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
منم دردم اینه ک نه پرستار هست نه مهد تو شهرستانمون..و بیشتر از همه میترسم هرجایی بذارم کسی ب بچم اسی ...

اره سخته . بچتو ببر پیش مامانت یه ربع زیاد نیست 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اسم استقلال و شان اجتماعی گذاشتن روش زن ها رو بیچاره کردن!تامین مالی وظیفه شوهره.خانه داری هم ننگ نی ...

متاسفانه همین ک میبینم اطرافیانم همه شاغلن و چقد خوشحالن و میگن مستقلیم فلانیم میخریم میپوشیم بچمون بهمون افتخار میکنه و..فکر ازمونو انداخت تو سرم ولی یه لحظه ب خودم اومدم پس بچم چی نکنه اسیب ببینه اونوقت پول و جایگاه میخواد برام چکار کنه😕

😭😭😭😭دقیقا درد دلم همینه ک میگی..همینه ک میترسم بچم حسرت اینو داشته باشه ک کاش مامانم خونه بود و ...

من کارمند بیمه بودم اومدم بیرون‌. الان دخترمو خودم راهی میکنم . از اونجا میرم باشگاه میام ناهار میزارم. عصر کلاس موسیقی و کیک و خودآرایی هفته ای سه روز! گاهی ام استخر.

قبلا وقت شستن لباسامم نداشتم. با اینکه همسرم کمک میکرد اما هیچ وقت یه مرد نمیتونه مثل زن خونه داری کنه. همه جا شلخته!

الان راحت راحتم.

شغل هیچ منزلتی نداره.

بچم درست تربیت شه و موفق باشه کافیه.

تو باشگاهمون یه خانومه هست باکلاس و دکتری داره اما خانه دار. ۳ تا بچه هاش دکتر و دندان پزشکن.

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳