2777
2789
عنوان

شما ماهی چند کیلو برنج تموم میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 126 پست

ذائقه و برنامه غذایی افراد فرق داره . من و شوهرم و دخترم زیاد اهل برنج نیستیم و خوراک را ترجیح میدیم اما پسر کوچولوم اگر برنج نباشه چیز زیادی نمی خوره برای همین مجبورم برای اون یک نصفه لیوان برنج درست کنم . بعضی مناطق مردم بیشتر برنج می خورند و بعضی جاها کمتر .... شما که علاقه به خوردن برنج داری سعی کن برنج سفید را با برنج قهوه ای جایگزین کنی و از روغن های سالم و البته به میزان کم استفاده کنی همچنین نمک غذا را هم کم کن خود به خود کم اشتها تر می شی و می بینی وزنت هم کم شده البته کم کم و به تدریج این کار را انجام بده تا بچه هات عادت کنند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایان زندگیت شده یه مرد🙁بخدا ک اگه می‌شد ساعت ۹شب میزاشتمش دم در. تازه میشد شروع زندگیم

چه کنم اگه تنها بودم شاید میشد شروع زندگیم.ولی با۵تابچه سخته

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
چه کنم اگه تنها بودم شاید میشد شروع زندگیم.ولی با۵تابچه سخته

اهان اره سخته من تو یه بچه موندم خدا کمکت کنه عزیزم❤️

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
زن چاق دوس داره؟واقعا خیلی خوبه که چاق نمیشی عزیزم قدر بدون.من نامزدی لاغر بودم هی شوهرم گفت بخور چا ...

زن چاق دوست نداره،من خیلی لاغرم😩🤦‍♀️

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

حتما خیلی استعداد چاقی داری.من آبم میخورم چاق میشم

استعدادشو دارم الان به عینه دیدم خانواده های دیگه مصرف برنجشون بالاست و ما اونقدرام برنج نمی‌خوریم این درحالی که برنج میپزم ۲ سهمشو شوهرم میخوره ۱ سهمشو من میخورم😬

من حال ادامه دادن ندارم صادقانه یعنی بزور دارم ادامه میدم🤣