2777
2789
عنوان

شما ماهی چند کیلو برنج تموم میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 126 پست

نه عادیه عزیزم 

ما هم چهار نفریم تقریبا همین ده کیلو میشه البته بچه ها زیاد نمی‌خورند ولی هر روز حتما باید برنج باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور مصرف برنجتون اینقدر کمه میشه بگی چیا میپزی من برنج نباشه گیج میشم نمیدونم چی بپزم

خواهر من از مجبوریه .وگرنه بچهام بشدت برنجی هستن...شما اگه مشکل مالی ندارین بپز عزیزم نوش جونتون

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
نه عادیه عزیزم ما هم چهار نفریم تقریبا همین ده کیلو میشه البته بچه ها زیاد نمی‌خورند ولی هر روز حتما ...

عداب وجدان گرفته بودم فکر کردم زن خوبی نیستم اینقدر مصرفم زیاده مدیریت نمیکنم   

خواهر من از مجبوریه .وگرنه بچهام بشدت برنجی هستن...شما اگه مشکل مالی ندارین بپز عزیزم نوش جونتون

طلاق گرفتی؟؟چرا پایان زندگیت؟؟

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
وای ما روزی یه وعده برنج میخورین دارم میترکم از چاقی

مشکل همینه،من چاق نمیشم،شوهرمم فک میکنه اگه بیشتر برنج بخورم چاقتر میشم🤦‍♀️بابا ۱۰ سالههههههه چاق نمیشم بکش بیرون دیگهههه

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

شما رو یادمه،شما واقعا مامان قهرمانی هستی

ب خودت افتخار کن

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

عداب وجدان گرفته بودم فکر کردم زن خوبی نیستم اینقدر مصرفم زیاده مدیریت نمیکنم

نه عزیزم ناراحت نباش 

فقط کاش قیمت برنج رو ارزون تر میکردن همه مردم راحت می‌تونستن خرید کنند 🥺

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اره عزیزم

پایان زندگیت شده یه مرد🙁بخدا ک اگه می‌شد ساعت ۹شب میزاشتمش دم در.  تازه میشد شروع زندگیم

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
مشکل همینه،من چاق نمیشم،شوهرمم فک میکنه اگه بیشتر برنج بخورم چاقتر میشم🤦‍♀️بابا ۱۰ سالههههههه چاق ن ...

زن چاق دوس داره؟واقعا خیلی خوبه که چاق نمیشی عزیزم قدر بدون.من نامزدی لاغر بودم هی شوهرم گفت بخور چاق بشی الان بیست کیلو اضافه وزن دارم و داره سرکوفت چاقیم بهم میزنه