2777
2789
عنوان

وای خدا🤣

251 بازدید | 38 پست

وای خدا مردم از خنده🤣🤣🤣امشب دخترخاله م خونمون بود دختر خالم  ۳۰ سالسه دو تا بچه داره  اومد ظرفای میوه رو جمع کنه ببره بشوره یهو یه گوزی زد همه شنیدن وای بنده خدا از خجالت اب شد یه دختر بچه ش ک ۵ سالشه بهش گفت ای بی ادب این چ کاری بود مثلا خواست جمش کنه ولی خیلی بزرگ بود معلوم بود کار ادم بزرگی بوده خواست بندازه گردن بچه ش ببچاره منم گفتم ولش کن بچه س پیش میاد تا خجالتی نکشه ولی تو دلم می مردم از خنده وای باید حواسمون بیشتر جمع کنیم ک تو جمع باد یهو نره ابرومون بره😂😂😂💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اشکال نداره حالا

گناه داره حالا حتما کلی خجالت کشیده

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

نمی‌دونم چرا حس بد گرفتم از تعریف کردنت…

عمدی که نبوده حالا….:)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R:)https://abzarek.ir/service-p/msg/1985399

جمع مردونه هم بود؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

همش تقصیر توئه ک وقتی کسی میاد از جات بلند نمیشی😩

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
2809