2777
2789
عنوان

خدا نصیب ادم مادرشوهر نفهم نکنه

553 بازدید | 46 پست

تاپیک زده بودم۴۰نفر مهمونو خونم دعوت کرده۵ میل پول داده شوهرم برای خرج مهمونیش ،شوهرم پولو خرج کرده الانم من تازه فهمیدم باردارم بهش دیشب گفتمااا شوهرم گفته مهمونی کنسل برای زنم سنگینه مادرشوهره میگه یا میگیرین یا همین الان پولو برمیگردونین شوهرم میگه پولتو پس میدم فقط باید صبر کنی دستم خالیه زنم باردار شده خرج دوا دکتر اونم هس به جیغ جیغ زده مامانش از حرص زیر دلم انقدر درد گرفته ک  حد نداره...میگ تو بشین الکی کار نکن،،من انجام میدم بیاد خونه من اون کار کنه به کسیم نگم باردارم کلیم حرف پشتم دربیاد  مگه میشه ؟؟؟ یااینکه قبلش تمیز کاری نمیخاد منی که دکتر بهم استراحت داده؟؟؟نمدونم چیکار کنم بااین زن نادون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
نوشتم دست من میس دست پسرشه شوهرمم گفت دستم پرشه بهت برمیگردونم این همه تاپیک نوشتم شما فقط قسمت پولو ...

چه ربطی داره 

پسرش خیلی بیخود پولو گرفته بعد به این چیزا فکر کرده 😐 

چقدر بی منطق ای

چرا پول و قبول کردید و خرجش کردید اول!!! از اول به این چیزا باید فکر میکردی

من اصلا خبر نداشتم پول داده اصلا سر رو دروایسی قبول کردم مهمونیو بگیرن بدون اینک خبر داشته باشم دیشب فهمیدم الانم خودم به شوهرم میگم پولشو بده دیگ ازشم پول نگیر میگ الان ندارم، بابام۱۷ میل بهمون داد انقدر تو سرمون نزد

من اصلا خبر نداشتم پول داده اصلا سر رو دروایسی قبول کردم مهمونیو بگیرن بدون اینک خبر داشته باشم دیشب ...

باباتون 17 میلیون بی چشم داشت داده 

مادر شوهرت 50 میلیون بابت چیزی داده که گفتید انجام میدم و انجام ندادید

بهترع به شوهرت بگی پول مردم و الکی خرج نکنه

چه ربطی داره پسرش خیلی بیخود پولو گرفته بعد به این چیزا فکر کرده 😐 چقدر بی منطق ای

من خودم بهش گفتم پولشو بده میگ من ندارم الان بعد بهش میدم دستم پرشد،بی منطق نیستم ولی خانواده ی خودمو میبینم ک داماده چطور کمکش میکنن ک کل خونمو بیای ببینی بابام خرج کرده غیر پولی ک بهمون داده هیچ منتی روسرمون نداره این زن هم حقوق داره هم کرایه یه خونه رو میگیره انقدر میزنه تو سرمون ک حد نداره من به شوهرم گفتم دیگه از مامانت حق نداری پول بگیری باید پولشو بدی تااخر هفته 

ماه اول مخصوصآ باید فقط به فکر خودت باشی و استراحت کنی. 

اصلا نمیشه گفت مادرشوهر یا کلا هر آدمی دیگه ای بیاد خونمون مهمان داری کنه، بازم برای کلی کارا خانم خونه باید بلند بشه. 

پذیرایی این تعداد مهمان اصلا به صلاح شما نیست. 

اگر مادرشوهرت متقاعد شد که هیچ، اگر نه بهتره طلا بفروشی بدی بهش تا منصرف بشه

باباتون 17 میلیون بی چشم داشت داده مادر شوهرت 50 میلیون بابت چیزی داده که گفتید انجام میدم و انجام ن ...

۵۰ میلیون نهههه

۵میلیون دست من بوده باردار شدم برم بندازمش ک مهمونی و بدم؟؟

من خودم بهش گفتم پولشو بده میگ من ندارم الان بعد بهش میدم دستم پرشد،بی منطق نیستم ولی خانواده ی خودم ...

خب اصلا منطقی نیست پولی که دستش امانت بوده رو خرج کنه 

برای همینم هست مهمونی و نگرفته وگرنه به مشکلات شما فکر نکرده پولی در بساط نبوده 

زندگی خودشه هرچی حقوق و پول داشته باشه 

قرار نیست همه شو بده به پسرش 

خونه رو هم که پدرتون یه جهیزیه داده 😐 

رسم ایرانه دختر جهاز بده دیگه شما که تافته جدا بافته نیستی 

حالا 9 ماهته که اینقدر سختته ؟

ماه اول مخصوصآ باید فقط به فکر خودت باشی و استراحت کنی. اصلا نمیشه گفت مادرشوهر یا کلا هر آدمی دیگه ...

اره من به شوهرم گفتم نمتونم مهمان حرمت داره بیاد خونم بشینم پشتم دنیا حرف میاد قدمشون روچشم هروقت بچم سفت شد پولم از مادرت نگیر دیگه خودمون خرج کنیم سه ماه اول مهمه سه ماه دوم یکاریش میکنم بگیریم....

خب اصلا منطقی نیست پولی که دستش امانت بوده رو خرج کنه برای همینم هست مهمونی و نگرفته وگرنه به مشکلات ...

جهزیه تیکه هام با داماد بوده درسته.؟سرویس چوب باداماد بوده بابام خریده ماشین لباسشویی با داماد بوده بابام خریده گاز و فرش با داماد بوده بابام خریده منم توقع ندارم حقوقشو بده میگم صبر کنه این نادونی کرده خرج کنه پسرشه دشمنش نیس بعدم ب من ربط نداره من الان تو دوره ایم استرس برام بده یا کار سنگین به من میگفت نمیزاشتم خرج کنه

2809