2777
2789
عنوان

وای خدا🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 38 پست
همش تقصیر توئه ک وقتی کسی میاد از جات بلند نمیشی😩

من که وقتی مهمون میاد همش در حال چرخیدنم اما این بنده خدا خواست کمک کنه دلمم براش سوخت ولی اون لحظه پره خنده بودم ب زووووووررررررر خودمو نگه داشتم گفتم خجالت نکشه اصلا ب روشم نیاوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
من که وقتی مهمون میاد همش در حال چرخیدنم اما این بنده خدا خواست کمک کنه دلمم براش سوخت ولی اون لحظه ...

افرین بازخوب ب روش نیاوردی😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
نه عمدی نبوده من ک ابروشو نبردم حتی جلوشم لبخندم نزدم خیلی عادی رفتار کردم انگار هیچی نشده اما گفتم ...

بله درسته نمیشناسم قصد بدی هم نداشتم شرمنده❤️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R:)https://abzarek.ir/service-p/msg/1985399