2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201372 بازدید | 1144 پست
اونکه آره ولی الان از بیرون برگشت بهش چی بگم میخوام ته توی قضیه رو در بیارم حتی اگه خود ارضایی هم کر ...

1بار که رفتی بیرون یه گوشی بزار روی ظبت صدا حواست باشه گوشی رو حالت هوا پیما باشه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا یازده و نیم شب مهمونا بودن بعدش رفتن ، از یازده و نیم شب تا صبحش مهمه ، اون موقع خوب خطرناکه آدم ...

ولی شوهرت دل شیرم داشته باشهنمیاد تو رو بفرسته خونه خواهرت بعد بیاد زنی بیاره خونه😄مردا بخوان یه غلطی کنن از سوراخ سوزنم رد میشنمیاد جلوچشمت آماده میشه مگه میخواسته عروس بیاره ،این داستانو از ذهنت بنداز بیرون 

نه اسی پای یک زن در میان نیست مطمئن باش ولی مردا وقتی دورهم جمع میشن شروع میکنن بع فیلیم بد دیدن ونمیدونم سربه سر دوست دخترای هم گذاشتن و مشروب واین چیزا من فکر میکنم زمان زیادی نیست ازدواج کردی این چیزا ی ۶تا۷سال از ازدواج بگذره رفع میشه 

2804

چقد نسبت به هم بی اعتمادید🤦🏻‍♀️

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
اصلا انکار میکنه مطمئنم، ولی دستمال رو چجوری میخواد انکار کنه ؟ همه چی مشخصه دیگه فوقش استمنا کرده

انکار نکنه ....ولی بعدا هوشیار تر میشه الان وقتی نیست که خودت رو باهوش و زرنگ نشون بدی....بزن به خنگی و هیچی نگو ....دنبال نشونه های بیشتر باش

از نظر جن سی کامل ارضا کن شوهرتو مرتب بهش رسیدگی کن

متاسف ولی این روش الان جواب نیستا.....یعنی مردی که خیانت میکنه.‌‌‌‌....زنش از نظر جنسی براش کم گذاشته؟؟؟نه عزیزم.....ذات بعضیا عوضی....وگرن هیچ آدم سالمی ...دوتا رابطه باهم رو نمیتونه هندل کنه

من خودم متاهلم و با یکی دیگه هم هستم ختم این داستانا هستم عزیزم شوهرت با یکیه مطمن باش

حضرت محمد ص ۳ گناه بدتر از گناه است و جزو گناهان کبیره نابخشودنی است

کوچک شمردن گناه خندیدن به گناه اعتراف به گناه در فضای عمومی و شکستن قبح گناه

💜💍¹⁵⁵

استارتر دوباره چند وقت دیگه ک ابا از اسیاب افتاد 

بهونه بیار بگو شب میخوام جایی بمونم و اصرار کن قبول کنه

بگو تا نیستم میتونی دوستاتم بیاری

ک دیگه چند روز بعد نیای بگی دورهمی داریم و... تا نیستم دورهمی رو بذار

به وسطای شب یواشکی برگرد و از دم در شروع کن ببین کفش زنونه دم در میبینی

یا اگه مشکلی پیش نمیاد برو داخل بگو چیزیو جا گذاشتم

این احتمال هست ک شوهرت دیشب با دوستاش پو رن دیده و خودارضایی کرده 

اگه میخوای مچشو باز کنی فکر رفتن و طلاق و... هم بکن

زیاد پاه پیچش نشو زیاد زیر سوالش نبر اگه بخواد انجام میده اگه آمده خونه با دوستاش حسنیت خودش ثابت کرده سعی کن اونقدر بهش محبت کن و بهش برس عاشقانه که تشنه نباشه ی وقت گل به آب نده.  چون همجنس خودم هست و می‌دونم همسرت اهل خیانت نیست اگه بود دوستاشو نمی‌آورد خونه دور هم. خب اشکال همسرت اینه که فکر می‌کنه مجرد هست کارش از نظر دنبال دوست این دوره همی اشتباه هست انشاالله که زندگیتون پر از شادکامی باشه 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
2809