2777
2789

زنا خیلیییی بیشتریاشون خراب و هرز شدن 

من قبلا سالن زیبایی داشتم الانم مدیر ی سالن زیبایمم

ب چشم میبینم با افتخار خانومای ۴۰/۵۰/۳۰ساله بعد از ۴/۵تا بچه هرزه ان و دوستپسر دارن با افتخار از روابطشون میگن حرفای بد،چیزاییی ک من روم نمیشه حتی بهش فک کنم ...

اگر علاقه ب این‌کار نداشتم واسه همیشه ولش می‌کردم

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
متاسفانه بله همينطوره ...

خیلی حالم بد میشه دلم میخواداتیششون بزنم ب اسم مدرن بودن و اپدیت بودن کثافت کاریاشونو عادی سازی میکنن 

شنا چرا کارتو ول کنی اون که مشکل اخلاقی داره باید از هرز پریدن دست بکشه عزیزم آدم بی آبرو و هرزه هر ...

چی بگم من ک جای بچه هاشون میشم و نسل جدید تریم بخدااااا حالم بد میشه ولی حیف ک نمیتونم چیزی بگم...

بعد میگن مردا بدنن متاسفانه داره تعدادشون روز ب روز بیشتر میشه، این بیشتر حالمو بد میکنه ک هرز پریدنشونو با افتخاره به همه میگن دیروز گفتم لعنت ب من ک این شغلو انتخاب کردم...

اصن حالم بدههه

آفرین به تو خوب سعی کن رو آدما تاثیر مثبت بزاری 

اگه شغلت رو دوست داری یه کار باحال بگن

مثلا پادکست بزار که درمورد

این چیزا حرف میزنه شاید به خودشون بیان

مثلا من چارت تولدم تفسیر کردم بهم گفت تو یه رسالت اجتماعی داری باید به یه کمک به اجتماع بکنی منم اومدم اینجا دارم به همه چارت تولد رو معرفی میکنم چون یه چیزایی بهت میگه که یه تلنگر بزرگ بهت میزنه که درست زندگی کنی و مسیرت رو ببری جلو

ارایشگاه مکانیه که هر جور ادمی میاد

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

هی منم همین وضع دارم متاسفانه خانم های سن بالا که میان متاسفانه هم باید خوش اخلاق باشیم وگرنه جوابشو ...

دقیقا حیف ک دستم زیر ساطوره وگرنه خوب از خجالتشون در میومدم

باورت نمیشه چقد حالم بده...

هرروز خودمو لعنت میکنم بخاطر انتخاب این شغل

چی بگم من ک جای بچه هاشون میشم و نسل جدید تریم بخدااااا حالم بد میشه ولی حیف ک نمیتونم چیزی بگم...بع ...

میدونم جامعه خرابه عزیزم لعنت به اونا که مروج فساد شدن گناه شما چیه ذات خراب سن و سال نمیشناسه عزیزم

چه بد واقعا

خیلییییییی ...

باورت نمیشه چقد با افتخار از هرز پریدناشون میگن...

خب بی پدر مادر اصن وقتی این غلطو میکنی چرا با افتخار میگی ک روی بقیه ام تاثیر بزاری...

چرا وقتی دلت با اون زندگی نیست جدا نمیشی

2809