2777
2789
دارم واقعیت رو بهتون میگم چرا انتخابتون نمیکنن!شما هم دختر کم سن و سال میخوای( طبق صحبتت که. ۲۸ رو خ ...

👌👏👏

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ببین پسر خوب ب این چرتو پرتا گوش نده دختر خوب فلان قبل ۲۰ میره ربطی نداره ساید فرد مناسبی در مسرش نب ...

خوب اون دختره هم دنبال ی پسر در حد خودش بوده!! این هم بماند ک دختر حقوق قانون کار میگیره دنبال بساز بفروش. وپزشکم میگرده.

ینی کلکسیون میخواد . 

پسر چرا همه چی تموم نخواد ؟ زن و مرد مگه فرق داره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا دختر اگه موقعیتش پیش بیاد چرا نباید ازدواج کنه؟

یه جوری میگی انگار ازدواج کار ساده ایه ازدواج سخت ترین تصمیمیه که یک نفر تو عمرش میگیره و باید کاملا با احتیاط عمل کنه مگه هر کی از راه رسید دختر باید باهاش ازدواج کنه؟ شاید اون گسی که اون دختر میخواد هنوز پیدا نکرده اصلا شاید هدفش ازدواج نیست و میخواد سن بالاتر ازدواج کنه شاید منتظره موقعیت های بهتری رو ببینه اگه زود ازدواج کنه دیگه نمیتونه با اون گزینه های بهتر باشه

🍫🍭🔮💖💕
خوب اون دختره هم دنبال ی پسر در حد خودش بوده!! این هم بماند ک دختر حقوق قانون کار میگیره دنبال بساز ...

تو انتخاب همسر خیلی پرتوقعی هستی برو یکی که اینطور نباشه قطعا هست

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
2804
دارم واقعیت رو بهتون میگم چرا انتخابتون نمیکنن!شما هم دختر کم سن و سال میخوای( طبق صحبتت که. ۲۸ رو خ ...

دقیقا همینه . ولی ب سن ربطی نداره.  من سراغ کسی میرم ک ازش خوشم بیاد . هر وقت شما به یکی در حد خودت راضی شدی . منم همینکار و میکنم ، صد در صد

خسته نباشی!! پس فک کردی چرا ازدواج تو پسرا کم شده؟؟ جمعیت ایران نصف میشه

هرکی نسبت به شرایط خودش میسنجه

وقتی خودم میبینم تو سن کم یه سرمایه محدودی دارم پس توقعم از پسر اون سنی بالا میره! همون طور که این شرایط خوب رو دارم میبینم اطراافم!

شما میخوای دختری این عقیده نداشته باشه میتونی بری خواستگاری دختری که شرایطش در حده خودت باشه! چرا ازدواج پسرا کم شده؟! چون هم خودشون نیومدن زودتر حرکتی تو زندگی بزنن هم دختر موقعیت خیلی عالی میخوان! هرکی هم سطح خودش!

دختر خاله من خیلی خوشگله ۲۸ ۲۹ سالگی ازدواج کرد با بهترین مرد خیلی خوش اخلاق خیلی پولدار از همه نظر پسره عالیه

دختر خاله ی من قبل از اونم کلی خواستگار داشت ولی مگه باید با هر کی از راه رسیده ادم ازدواج کنه

🍫🍭🔮💖💕
تو انتخاب همسر خیلی پرتوقعی هستی برو یکی که اینطور نباشه قطعا هست

دختری ک تا 30 خواستکارار رو رد میکنه ک ی شاهزاده با سفید بیاد پر توقع نیست؟ نزن این حرفو . 

دقیقا همینه . ولی ب سن ربطی نداره. من سراغ کسی میرم ک ازش خوشم بیاد . هر وقت شما به یکی در حد خودت ...

من کِی گفتم در حد خودم راضی نمیشم؟ در حد من یه پسر با تفاوت سنیه نهایت ۵ ۶ ساله  و موقعیت دیه ، چیز فضایی نخواستم

ولی شما میخوای با سن ۳۳ سال دختر زیر ۲۸ سال بهت بله بگه!

دختر خاله من خیلی خوشگله ۲۸ ۲۹ سالگی ازدواج کرد با بهترین مرد خیلی خوش اخلاق خیلی پولدار از همه نظر ...

دارم میگم دیگه توقعش بالاس ک تا الان ازدواج نکرده 

من کِی گفتم در حد خودم راضی نمیشم؟ در حد من یه پسر با تفاوت سنیه نهایت ۵ ۶ ساله و موقعیت دیه ، چیز ...

بله چون همکارم ده سال ازش کوچکتره وراضیه !! کی حد و مرز تعیین میکنه؟

2809