سلام شوهرم هفته ای یکبار قرار با دوستاش داره که دورهم باشن ، پی اس بزنن و اینا ، دیشب شوهرم گفت باید این سری بیان خونه ی ما ، اینم بگم از دیروز شوهرم الکی الکی با من سرسنگین شده بود ، حالا اونم بعدا میگم احتمالا چرا ، دیشب من رفتم خونه ی آبجیم که پا به ماهه پیشش باشم ، امروز صبح که اومدم خونه دیدم یه گوشه ی حموم موهای ریز ریخته که نشون میداد شوهرم شیو کرده، طاقت نیاوردم رفتم مستقیم با طعنه گفتم : جالبه تا من رفتم از خونه شیو کردی! اونم ناراحت شد و گفت تو مریضی و دیوونه ای و اینا که به شیو کردن و رعایت بهداشت منم گیر میدی، بعد گفت امروز صبح ساعت نه رفتم حموم گفتم شاید بریم استخر شیو کردم بعد رفتم سرکار ، بعد چند ساعت بعد پرسیدم امروز ساعت چند رفتی سرکار گفت یادم نیست هفت هشت اینا ، بعد سکوت معنی داری کردم که گفت البته قبلشم دوش گرفتم حالا ادامش پایین مینویسم که چشمتون خسته نشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.