2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 201374 بازدید | 1144 پست
خود ارضایی که مشکلی نداره.خود ارضایی صدرصد نکرده.چون اگه میخواسا میومد دنبالت.حالا شاید اون دسمالی ک ...

نه بوش کردم مطمئنم همونه ، وقتی از خونه رفتم بیرون تو سطل آشغال نبود امروز هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی بهش نگو چون روش بهت باز میشه اگه کاری هم‌بکنه یه سال دیگه بهت میگه ب توچه که کردم

اصلا انکار میکنه مطمئنم، ولی دستمال رو چجوری میخواد انکار کنه ؟ همه چی مشخصه دیگه فوقش استمنا کرده 

2804

وقتی میری بیرون خودش تنها خونست یه گوشی بذار رو ضبط صوت قایم کن یه جایی کع نبینه 

یا یهو سر زده بیا بگو فلان چیزو جا گذاشتم نیاز دارم

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
دوربین از کجا بیارم

ببین گلم چیری بهش نگو چون مردها خیانت هم کرده باشن طوری دروغ میگن که تو مقصر میشی. اینطوری حواسش جمع میشه. انشالا که سوتفاهم باشه و هیچی نیست. ولی اگه دوربین نداری یه دستگاه ضبط صدا بذار یا یه گوشی که صدا ضبط کنه. 

خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید

رفیق بازی بعد ازدواج‌ تعطیله!!!

شب تنها گذاشتن همسر هم‌همینطور.حالا چ‌از طرف شما چ‌از طرف ایشون،اره میدونم یوقتایی اورژانسی پیش میاد ولی دوره زمونه خیلی بد و‌کثیف شده ادم دیگه نمیتونه ب چشماشم اعتماد‌کنه ،

وای چقدر بده این حس😔

ایشالله که چیزی نشده، ببین یه روز بگو میرم بیرون و اون تنها باشه خونه توهم بیرون یه جایی وایسا ببین کسی میره خونه یانه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                 / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./
2809