2777
2789
عنوان

آخرین و بهترین کتابی که خوندی چی بود😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 67 پست
بله حتما.کوری.کتابخانه نیمه شب.آبله.دنیای سوفی.چگونه شخصیت سالم تری بیابیم.مامان و معنای زندگی.وقتی ...

دنیای سوفی رو دارمش اما فعلا دارم کتاب پران بد رو میخونم. 

کتابخانه نیمه شب رو هم خوندم اما انقدر کتاب میخونم یادم رفت معرفیش کنم  

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
ببین صحنه هم داره اما نه خیلی بدددددولی فوق العاده بود بنظرم ی داستان ک نشون میده ادمی ک ب شدت مغرور ...

فعلا که سرم شلوغه. 

گتابی که الان در دست دارم رو تموم کنم انشالله گناهکار رو شروع میکنم. 

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب 😃 حتما بخونش عالیه ببین خودم بشخصه عاشق همه کتابای دیکنز هستم دیوید کاپرفیلد اولین کتابی بود ...

خیلی ممنونم لطف میکنید. 

اگر خوشم اومد پی دی افش رو میخونم چون انقدر کتاب میخونم کتابخونه اتاقم دیگه جا نداره برای کتاب جدید  

جنایات و مکافات رو دارم اما هنوز نخوندم. درباره دوشهر لطف میکنید بیشتر توضیح بدید.

خلاصه ها یجورایی داستانو لو میدن 😅 

سعی کنید با ترجمه خوب بخونید 

ترجمه یونسی و نبیلی خوب بودن 

....از دیگر شخصیت‌های این اثر چارلز دارنه و سیدنی کارتن هستند، چارلز دارنه اشراف‌زاده‌ای ثروتمند است که در هنگام انقلاب فرانسه همه چیز خود را از دست داده و سیدنی کارتن، شخصیتی است که رنج‌های بسیاری را تحمل کرده و حالا قصد دارد تمام سختی‌های خود را با عشق به همسر دارنه، جبران کند.

پس از مدتی لوسی مطلع می‌شود که پدرش از زندان آزاد شده و به دنبال او می‌گردد، پس از یافتن و دیدار باشکوه‌شان تصمیم می‌گیرند که به انگلستان مهاجرت کنند. در آن‌جا با چارلز دارنه که او هم زندانی سیاسی بود، آشنا می‌شوند. این پدر و دختر همراه با یک وکیل ماهر به نام سیدنی کارتن، توانستند دارنی را از مرگ نجات بدهند و از زندان آزاد کنند. در پی این ماجراها سیدنی کارتن و چارلز دارنه هر دو شیفته‌ی لوسی که حالا به دختری زیبا تبدیل شده بود، می‌شوند. اما...

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
دنیای سوفی رو دارمش اما فعلا دارم کتاب پران بد رو میخونم. کتابخانه نیمه شب رو هم خوندم اما انقدر کتا ...

عزیزم...

درسته آدم نمیتونه همه رو معرفی کنه، از طرفی هم شاید بعضی کتاب ها مناسب همه نباشن، میترسم آدم.

من یه کتاب در مورد فلسفه اخلاق به دوستم دادم بنده خدا یکسال ننونست بخونه. نمیدونست هضم ش کنه.😅

خیر رمان آبکی هست، از این هایی که دوران نوجوانی میخوندیم.

من نوجوان هستم اما تا حالا کتاب آبکی نخوندم. 

حالا من هم یبار بخونم ببینم چه مزه ای داره  

خیلی ممنونم لطف میکنید. اگر خوشم اومد پی دی افش رو میخونم چون انقدر کتاب میخونم کتابخونه اتاقم دیگه ...

بهتون قول میدم ک خوشتون بیاد 😅

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
عزیزم...درسته آدم نمیتونه همه رو معرفی کنه، از طرفی هم شاید بعضی کتاب ها مناسب همه نباشن، میترسم آدم ...

میشه بی زحمت یه کتاب فلسفی بهم معرفی کنی 

تا الان فلسفی نخوندم 😅 

حالا تو هر زمینه ای بود زیاد مهم نیس خودتون چی پیشنهاد میدین .؟

میشه بی زحمت یه کتاب فلسفی بهم معرفی کنی تا الان فلسفی نخوندم 😅 حالا تو هر زمینه ای بود زیاد مهم نی ...

بله حتما.

در بابت حکمت زندگی.

ضیافت.

فلسفه اخلاق.

فلسفه زندگی.

کتاب های سنگین معرفی نمیکنم چون ممکنه زده بشین.

پیشنهاد ویژه میکنم دنیای سوفی رو مطالعه بفرمایید که با فیلسوف ها و مختصر با فلسففاشنا بشید. بعدش خودتون هم میتونید انتخاب کنید که چه کتابی رو ترجیح میدید.

هنر در گذر زمان از هلن گاردنر»»» در مورد تاریخ هنر، یکم تخصص هستش.

کتاب های شیخ اشراق رو هم سرچ بفرمایید. که وقتی فلسفه غرب به امتداد و بن بست میرسه ایشون کتاب مینویسین وثابت میکنم که این امر پایان ناپذیر هست. و خوشبختانه ایشون از دیار ایران زمین، اهل استان زنجان هستن.

بله حتما.در بابت حکمت زندگی.ضیافت.فلسفه اخلاق.فلسفه زندگی.کتاب های سنگین معرفی نمیکنم چون ممکنه زده ...

از اسم کاربری تون مشخص هست که اهل فیلم هستین. اگر میشه فیلم خوب هم شما معرفی کنید.

جسارتا فیلم زرد نباش.

من دارم کتاب ربکا رو می خونم نشر جامی ، حسن شهباز و معبودی بهترین ترجمه ش هس ولی من معبودی گرفتم چون شهباز یکم حالت اقتباس داره ولی مال معبودی و ایراد داره با اینکه این دو تا تو ترجمه ها ربکا بهترین هس ولی میگم ای شهباز رو گرفته بودم ن معبودی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
بله حتما.در بابت حکمت زندگی.ضیافت.فلسفه اخلاق.فلسفه زندگی.کتاب های سنگین معرفی نمیکنم چون ممکنه زده ...

واقعا ممنونم ازتون 😊 

هنر در گذر زمان از هلن گاردنر رو شروع کنم ایرادی نداره؟ چون بنظرم به این بخش علاقه دارم  

شیخ اشراق 😃 زادگاهشون سهرورد (قره قوش ) نزدیک روستای ماست و جای بسیار دیدنی هستش‌. ولی متاسفانه تا الان ازشون چیزی نخوندم 🤦

خلاصه ها یجورایی داستانو لو میدن 😅 سعی کنید با ترجمه خوب بخونید ترجمه یونسی و نبیلی خوب بودن ....از ...

کنجکاوم کرد  

حتما میخونمش. 

ممنون