2777
2789
عنوان

آخرین و بهترین کتابی که خوندی چی بود😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 67 پست
کنجکاوم کرد حتما میخونمش. ممنون

خواهش 😊

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
چی میخونی

الان دارم سووشون و پسران بد رو میخونم. 

پسران بد ترسناک هستش و صرفا جهت سرگرمی میخونمش.

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ممنونم ازتون 😊 هنر در گذر زمان از هلن گاردنر رو شروع کنم ایرادی نداره؟ چون بنظرم به این بخش ع ...

یکم کتاب سنگین و تخصصی هست که هنرمندا میرن سراغش.

حق انتخاب با شماست، فقط فوق العاده کتاب قطور و گرونی هست.

واقعا ممنونم ازتون 😊 هنر در گذر زمان از هلن گاردنر رو شروع کنم ایرادی نداره؟ چون بنظرم به این بخش ع ...

شاید شما شخص دیگه ای رو عرض میکنید، چون اگه سرچ بفرمایید، این فیلسوف میگن که زنجانی هست، و مردم زنجان که بهش خیلی افتخار میکنم. حتی اسم شبکه تلویزیونی شون هم به اسم ایشون هست، اشراق. چون در موردشان خیلی خوندم میکم، البته جسارت نباش از صحت صحبت شما هم من اطلاع ندارم.

یکم کتاب سنگین و تخصصی هست که هنرمندا میرن سراغش.حق انتخاب با شماست، فقط فوق العاده کتاب قطور و گرون ...

درسته در موردش یکم تحقیق کردم 😅 

بنظرم واقعا کتاب تخصصی هستش البته طبق نظر شما و بقیه دوستانی که کتاب رو مطالعه کردن

کاربر آقا 🙋                                                           «دانشحو حقوق »  «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»                                                              
شاید شما شخص دیگه ای رو عرض میکنید، چون اگه سرچ بفرمایید، این فیلسوف میگن که زنجانی هست، و مردم زنجا ...

بله همینطوره 😄 منم اهل زنجان هستم 

درسته شبکه استانیمون هم به اسم ایشونه (اشراق )

فاصله زیادی با زادگاه ایشون که شهر سهرورد هست نداریم 

و جای بسیار زیبا و سر سبزی هستش ، و امکان قدیمی زیادی اونجا وجود داره .

خود شیخ اشراق هم توی شهر حلب سوریه کشته شده البته در مورد نحوی به قتل رسیدن و... اختلاف نظر وجود داره .