بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
یه فیل تر انداختم توش لب رو یکم بزرگ میکرد خیلی بهم میومد وسوسه شدم بزنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بزن خواهر ولی بگو وسط لبت واست نخ نندازه یه گردی شبیه چاه جمکران وسط لبت درست نکنه بد شه
بیشتر ۱ سیسی هم نزنی
لب پایینتو بزرگتر بزنه برات مساوی و یه اندازه نکنه
میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .
منک زدم و خیلی ام راضی ام دقیقا پارسال همین موقع زدم و هنوز کمی برام مونده چند وقت پیش همسرم رف دکتر گف همین الان ک اینجاییم توام ژل بزن دوباره ولی هم ترسیدم هم گفتم باشه برا عید باز