2777
2789
عنوان

اون مردهایی که متاهلن با بچه چرا میرن سراغ زن های دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 53 پست
اینو قبول ندارم ببخشید مثلا مردی که زنش سینه و با سن کوچیکی داره تو اکثر حالات میره دنبال بزرگش و بر ...

اخه تو اون لحظه واقعا ابعاد مهم نیست مهم اصل قضیه اس.این آشغالا تو سوراخ دیوارم بکنن کارشون راه میوفته.خاک بر سرا انقد خراب شدن که انقد مریضی های مقاربتی زیاد شده.منظورم فقط مردا نیست خانوما هم همینطور.اصن همه هار شدن بلانسبت.انگار از جنگل فرار کردن که جنس مخالفشونو ندیدن تا حالا. ای کاش زنو مرد همه سرد بودن و نداشتن اون قسمتو 

بخدا زن یه مهندس به کارت برادر زن مجردم مرتب پول میزد تا متوجه شدم ترسوندمش 

نمیدونم چرا همه چیز رو جنسیتی میبینید برای هر دو جنس 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه تو اون لحظه واقعا ابعاد مهم نیست مهم اصل قضیه اس.این آشغالا تو سوراخ دیوارم بکنن کارشون راه میوف ...

یه دوستی دارم فرانسس میگه یه دونه عملی هم ندیدم و همه کاملا طبیعی خودشونو پذیرفتن 

بنطرم از وقتی زنان تو ایران ببخشید هیکلاشونو تو اینستا شبیه پو رن استارا کردن و امثال دنیا جهانبخت و مارال منصوری با عمل هایی که کردن به زنا حس ناکافی دادن این مشکلات پیش اومد

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
اینو قبول ندارم ببخشید مثلا مردی که زنش سینه و با سن کوچیکی داره تو اکثر حالات میره دنبال بزرگش و بر ...

تازه خیلیها که از همسرشون محبت نمی بینند جذب کسی میشن که زبون بازه و به ظاهر داره محبت میکنه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
یه دوستی دارم فرانسس میگه یه دونه عملی هم ندیدم و همه کاملا طبیعی خودشونو پذیرفتن بنطرم از وقتی زنان ...

ازوقتی این اینستا و تلگرام اومد فاتحه خیلی چیزا خونده شد.قبلشم گل و بلبل نبود ولی بعد اینا بدتر شد

یه دوستی دارم فرانسس میگه یه دونه عملی هم ندیدم و همه کاملا طبیعی خودشونو پذیرفتن بنطرم از وقتی زنان ...

افرین دوست منم ارمنستان. خانوادش امریکا. 

میگفت حتی ناخن و مژه نمیزارن. بدون ارایش. بی تکلف. حتی یه ابروی ساده نمیکشن. 

ایران و ترکیه و عمان و ... شورشو در اووردن 

تازه خیلیها که از همسرشون محبت نمی بینند جذب کسی میشن که زبون بازه و به ظاهر داره محبت میکنه

اره مردا متاسفانه خیلی ظاهر ببینن و جذب زنای زبون بازن

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
افرین دوست منم ارمنستان. خانوادش امریکا. میگفت حتی ناخن و مژه نمیزارن. بدون ارایش. بی تکلف. حتی یه ا ...

افرین میگف کاشت ناخن برای دخترای قرتی ترشونه و اینجا کسی نیس کاشت ناخن نداشته باسه حتی موهاشونو رنگ نمیکنن

بیشتر ببینید
کور بود روز اول مگه؟

ببخشید ولی خیلی از اون پلنگای پیکر تراشی به اینا پا نمیدن و اگر یه روزی یکم شبیشون بهشون پا بده خودسونو گم کنن

بیشتر ببینید
ببخشید ولی خیلی از اون پلنگای پیکر تراشی به اینا پا نمیدن و اگر یه روزی یکم شبیشون بهشون پا بده خودس ...

مسله اینه این مردا اکثرا خودشون‌گوهی نیستن بلانسبت ،پلنگ شدنم پول میخواد زن خودشون یه پلنگه وقتی خرجش کنن ولی بازم میبینی پلنگم دارن هرز میپرن

مسله اینه این مردا اکثرا خودشون‌گوهی نیستن بلانسبت ،پلنگ شدنم پول میخواد زن خودشون یه پلنگه وقتی خرج ...

اره قبول دارم حرفتو تازه خیلیاشونم سر تعصب نمیذارن زنشون یه ژل هم بزنه

بیشتر ببینید