2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست

سلام عزیز

یکی از شریانا پرفشاره

باید زیر ۱ باشه که ۱.۶۶ هست

این پرفشاری اوایل بارداری طبیعیه. ولی از هفته ۲۵ به بعد باید کم بشه و به زیر ۱ برسه

البته زیاد نیست. میشه با استراحت به سمت چپ، مصرف خیلی زیاد میوه و سبزی و رقیق کننده ها و مصرف آسپرین کنترلش کرد

دور شکم بچه هم رشدش کمه. که میتونه تا حد زیادی ژنتیکی هم باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون از شما. محتاج به دعاهاتونم. آسپرین رو بدون تجویز پزشک میتونم مصرف کنم؟

ابتدایی ترین دارویی که واسه پرفشاری شریان میدن آسپرینه

روزی یه دونه آسپرین ۸۰ بخور

هفته های آخر اثر آسپرین و داروهای خوراکی بیشتر از تزریقی هم هست

خانما من باردارم ی موقع هایی تنگی نقس دارم ولی امروز یدفعه نفسم گرفت تا ی دقیقه نمیتونستم نفس بکشم ه ...

سلام عزیزم

هفته چندید؟

استرس نداشتید؟ افت فشار چطور؟ یا کم خونی شدید؟

اگه هفته های آخرید، آنزیمای کبدی رو چک کنید و تست ادرار بدید

سلام عزیزم هفته چندید؟ استرس نداشتید؟ افت فشار چطور؟ یا کم خونی شدید؟ اگه هفته های آخرید، آنزیمای ...

هفته۲۳ هستم کم خونی داشتم اما اول بارداری که چکاپ دادم دکتر نگفت کم خونی داری استرس هم نداشتم 

سلام عزیز یکی از شریانا پرفشاره باید زیر ۱ باشه که ۱.۶۶ هست این پرفشاری اوایل بارداری طبیعیه. ولی ...

دیشب که باز داپلر دادم هر سه عدد کمتر شده.یعنی بهتر شدن.

ممنون از راهنماییات.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
سلام عزیز یکی از شریانا پرفشاره باید زیر ۱ باشه که ۱.۶۶ هست این پرفشاری اوایل بارداری طبیعیه. ولی ...

رستا جان خیلی استرس گرفتم    داپلر من ۱۲ هفته ۲/۵۶ و ۲/۹۹ بود. نوشته بالای منحنی ۹۵ درصد نرمال که!