2777
2789
عنوان

چرا باید تو نی نی سایت مرد باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 109 پست
1 اونام آدمن2 اینجا دیگه سایت بارداری نیست3 بااینکه سایت بارداری بود قبلاً، بازم آزاد بودن و عمومی ب ...

سایت همه چی هست به غیر از بارداری🤣🤣

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
گفتم هرکس طبق شخصیت و تربیت خانوادگیش رفتار میکنه پس اگر یکی بد بود قرار نیست همه بد باشن

بله درسته👍🏻

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم به شخصه این سایت دوست دارم به چند دلیل 

وقتی تاپیک مشکلات همسرهارو میخونم شروع میکنم انالیز رفتارها و گفتارهارو چون بعدا توی زندگی بدردم میخوره 

وقتی وسواس و دغدغه خانم هارو میخونم یاد میگیرم فردا با طرفم چطور رفتار کنم 

وقتی یه خانم میاد و از خیانت واینستاگرام و لایک همسرش میگه یاد میگیرم فردا کاری نکنم که طرفم افسرده بشه 

وقتی توقع ها و کم توجهی هارو میخونم یاد میگیرم فردا تمام توجهم به طرفم باشه 

پس برام این سایت خیلی جالبه و آموزش میبینم 

حالا دوستان بگن 

آشپزی میکنن 

بگن پری هست 

بگن نر هست 

بگن باردارن 

یا هر چیز دیگه 

مهم اطلاعاتی هست که من اینجا کسب میکنم و برای اینده خودم ذخیره میکنم

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

من خودم به شخصه این سایت دوست دارم به چند دلیل وقتی تاپیک مشکلات همسرهارو میخونم شروع میکنم انالیز ر ...

نه دیگه بیش از حد زرنگ میشی سیاست زنونه روت جواب نمیده🤣😂

نه دیگه بیش از حد زرنگ میشی سیاست زنونه روت جواب نمیده🤣😂

اتفاقا باید یاد گرفت که فردا باعث آزار کسی نشی باعث نشی دل یکی بشکنه باعث افسردگی کسی نشی 

زندگی سیاست نمیخواد ادم درست زندگیو میخواد و کسی که بلدت باشه

اتفاقا باید یاد گرفت که فردا باعث آزار کسی نشی باعث نشی دل یکی بشکنه باعث افسردگی کسی نشی زندگی سیاس ...

اقا من تسلیم😂همین الانش منم قانع کردی بدبخت زن ایندت هیج حرفی در برابر تو نداره

اقا من تسلیم😂همین الانش منم قانع کردی بدبخت زن ایندت هیج حرفی در برابر تو نداره

فعلا که وجود نداره 

ولی اگه اومد تا دلش میخواد میتونه حرف بزنه من شنونده خوبی هستم 

اهمیت نده مرد ستیزی موج میزنه تو جامعه

اقا بخدا من فقط یه سوال پرسیدم😂مرد ستیز نیستم 

فعلا که وجود نداره ولی اگه اومد تا دلش میخواد میتونه حرف بزنه من شنونده خوبی هستم

مشخصه🙂 ایشالا بهترینا نصیبتون بشه

فرقی به مرد و زن نداره ادمها کنار هم کامل میشن

خیلی خوبه میخوای زنا رو بهتر بشناسی

اما گاهی شناخت زیاد خودتو اذیت میکنه 

مثلا من پسرا رو خوب میشناسم این شناخت گاهی به خودت ضربه میزنه