2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733939 بازدید | 90151 پست

رستا جون مگه سونویی که اونروز دادم،گرید جفت رو مشخص نکرده بود؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
سلام رستا جون. ده روز پیش داپلر دادم،گرید جفت ۳ بود. امشب باز دودم گرید ۳ و گفت خونرسانی ضعیف شده. ...

سلام عزیزم

خوبی؟

جفتت خیلی زود پیر شده. جای مطمئن سونو شدی؟ از اعتبارش مطمئنی؟

این گرید واسه هفته ۳۹ به بعده. زمانی که جفت آماده میشه که بعد وقوع زایمان از جداره ی رحم جدا بشه! 

واسه بعضیا که زودتر زایمان میکنن زودتر اتفاق می افته. اما نه اینقدر زود

جز تزریق انوکسا ، باید هر روز آسپرینم مصرف کنی

خیلی مراقبت کن و ساک زایمانتم ببند

یا زودتر از موعد دردت میگیره و زایمان میکنی یا دکتر ریسک نمیکنه و میبرتت سز

باید حتما داروها رو مرتب مصرف کنی . ان شاءالله با داروها وضعیتت نرمال شه

حالا چرا این مدت تزریق نداشتی؟؟؟ 

مواظب حرکات بچه، فشار خون و هر نوع لکه بینی باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رستا جون مگه سونویی که اونروز دادم،گرید جفت رو مشخص نکرده بود؟

شما بودی گفتی بچه م ریزه گفتم داپلر بده. درسته؟

من فقط وضعیت خونرسانی شریانا رو دیدم. بقیه سونو رو ندیدم. صفحه چند بود؟

چرا دکتر انوکسا ننوشته؟ چرا هپارین؟

انوکسا قوی تره

حتما هپارینا رو سروقت تزریق کن

هپارین هر ۱۲ ساعته. خونرسانی فقط با هپارین درست نمیشه

هم هپارین هم آسپرینو با هم استفاده کن

غذای سرخ کردنی ، ماکارونی، غذاهای سنگین و مواد کارخونه ای ، مواد سوداوی و هرچیزی که خونو غلیظ میکنه ممنوع

کاهو سکنجبین، آب انار و هرچیزی که خونو رقیق میکنه مصرف کن

تا میتونی آبمیوه طبیعی و میوه بخور

این چن هفته بیشتر اوقات استراحت باش و به سمت چپ دراز بکش... وقتی سمت چپت دراز میکشی کیفیت خونرسانی به جنین خیلی بهتره. تحرک اضافی، پله بالا پایین کردن، رابطه ممنوع

دم عید نری خونه تکونی و خرید و... ! فقط استراحت کن و سمت چپ دراز بکش

سعی کن رعایت کنی . ان شاءالله به موقه و به سلامت بغلش بگیری

سلام عزیزم خوبی؟ جفتت خیلی زود پیر شده. جای مطمئن سونو شدی؟ از اعتبارش مطمئنی؟ این گرید واسه هفته ...

هیچ دارویی نداده.

اخه اون سونو که نشونت دادم مگه گربد جفت رو نشون نداده بود؟

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
شما بودی گفتی بچه م ریزه گفتم داپلر بده. درسته؟ من فقط وضعیت خونرسانی شریانا رو دیدم. بقیه سونو رو ...

بله من بودم.

تو اون سونو گفت همه جی طبیعیه،دو روز بعدش رفتم پریناتولوژیست،گفت گرید ۳ هست.خونرسانی ضعیف.اخه چجور ممکنه دو نظر متفاوت تو دو روز.

بله من بودم. تو اون سونو گفت همه جی طبیعیه،دو روز بعدش رفتم پریناتولوژیست،گفت گرید ۳ هست.خونرسانی ض ...

آره عزیز میشه

سونوگرافی معتبر نبوده. هر رادیولوژیستی مهارت تشخیص نداره یا دستگاهاشون قدیمیه! 

من سر بچه اولم هفته ۳۸ تو مطب دکتر گلشیرازی سونو شدم بچه تاخیر داشت. سونو داپلر نوشت. شب بود گفت فردا برو

فرداش پنج شنبه بود. جایی باز نبود. یه مرکز رفتم سونو کرد گفت مشکلی نداره و...

به دستیار دکترم زنگ زدم گفت امکان نداره!  برو یه جای دیگه! سونوش اعتبار نداره

شنبه شد رفتم یه جای دیگه گفت بله... تاخیر داره و خونرسانی یکی از شریان ها مشکل داره

.....

نتیجه ی سونوی پریناتولوژیستو داری؟ هردو شریان مقاوم شدن یا فقط یکی؟

میزانش چقدره؟ 

اگه کم باشه میتونی با استراحت و دارو این چن هفته رو بگذرونی

راستی حتما آمپول بتامتازون تزریق کن. که اگه شرایطت اورژانسی شد ریه ها کامل باشن و بچه نره تو دستگاه

سلام.بفرما

ببین... اینجا فقط نسبت مغز به جفت رو بررسی کرده و گفته طبیعی و بزرگتر از ۱ !!!

نه روتین بارداری داره! نه گرید جفت!

وقتی اینو فرستادی گفتم شاید گزارش سونوت ۲ صفحه بوده . و شما فقط قسمت بررسی خونرسانی شریان های رحمی رو پست کردی

بله من بودم. تو اون سونو گفت همه جی طبیعیه،دو روز بعدش رفتم پریناتولوژیست،گفت گرید ۳ هست.خونرسانی ض ...

نگران نباش عزیز

فقط به سمت چپ استراحت کن و مواظب فشارخون خودت، حرکات بچه و نداشتن لکه بینی باش!!!

و تا زمانی که پزشک دارو میده، هر روز آسپرین بخور و واسه تزریق بتامتازون اقدام کن

تا به هرج و مرج هفته قبل عید برنخوردیم پیگیر باش

خواهر من سر بچه اولش از بعد سونو ان تی سر خونریزی افتاد استراحت مطلق شد

خونریزی شدید داشت. لطف خدا بود بچه ش موند. کل بارداریشو سمت چپ میخوابید. چن ماه همه ی کاراش درازکش بود

به خاطر شرایطی که داشت دکترش بعد آنومالی، جز ۱ بار دیگه سونو ننوشت وضعیتشو چک کنه!!! 

هفته ۳۸ کیسه آبش پاره شد و اورژانسی سز شد

پزشکش گفته بود ۳۰ ساله بچه دنیا میارم همچین جفتی ندیدم!!! این جفت اینقدر پیره که انگار گندیده!!!! فقط لطف خدا بوده بچه با این جفت زنده مونده!!! مثل یه معجزه س!

نمونه برداری کردن فرستادن پاتولوژی... خداروشکر مشکلی هم نداشت

اما میخوام بگم وقتی خدا بخواد با یه جفت داغونم بچه میمونه

واسه شما که فقط پیر شده

استراحت کن و مواردی که گفتم رو رعایت کن. ان شاءالله به سلامت هفته های باقیمونده رو هم سپری میکنی

اگه شرایطشو داری برو خونه مامانت بمون. که مواظب بچه هات باشن و رسیدگیتو بکنن

چرا دارو نداده؟ مگه دکتر حین سونو نگفت خونرسانی مشکل داره؟

گفت کمی ضعیف شده.

آره عزیز میشه سونوگرافی معتبر نبوده. هر رادیولوژیستی مهارت تشخیص نداره یا دستگاهاشون قدیمیه ...

برات میفرستم عکس سونو رو

نگران نباش عزیز فقط به سمت چپ استراحت کن و مواظب فشارخون خودت، حرکات بچه و نداشتن لکه بینی باش!!! ...

ممنون از شما.

محتاج به دعاهاتونم.

آسپرین رو بدون تجویز پزشک میتونم مصرف کنم؟

نگران نباش عزیز فقط به سمت چپ استراحت کن و مواظب فشارخون خودت، حرکات بچه و نداشتن لکه بینی باش!!! ...